2777
2789
عنوان

با مادر حسودم چیکار کنم بخدا خسته شدم کمکم کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 96 پست

حالا ما مجرد بودیم مامانم همیشه با بابام بخث و دعوا داشا برا بچه ها تن تن لباس بخر تو چشمن دخترات بفکرشون باش کم نیارن جلو هم سن و سالاشون. واقعا مادرتو نمیفهمم😕😐

تا مادرم بـ ڪام من از تربتــ تو ریختــ دیوانه ے تـو بودم و دیوانـه تـر شدم❤

مادرت خسیسه و نمیتونی کاریش کنی تا وقتی خودت مستقل بشی الان غصه نخور تلاش کن درستو بخون یه کاری واسه خودت دست و پا کن

صداقت هدیه بسیار ارزشمندی است ،انرا از انسانهای کم ارزش انتظار نداشته باشید...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما ترک ها معتقدیم که دختر توخونه باباش باید خوب بپوشه تا به چشم بیاد و خواستگار پیدا کنه 

حتی من خونه بابام یه سرویس طلا و چند تا النگو داشتم 

گرچه پدر مادرم پسر پرشتن ،اما در مورد لباس و ظلهر اولویت رو با دخترا میدونن 

من مامانم اینطور بود بعد رفتم سرکار ۱۸ سالگی و مامانم از حسود ی خودشو میکشت. من هفته قبل امدم تهران پیش دختر داییم حامله بود و تنها کسی پیشش نبود امروز پیام داده رها عزیزم قربونت برم ۶ میلیون پول بریز بیاد دارما ولی بهش نمیدم اصلا میگه چک دارم فردا پول ندارم وضعممون بده بهش گفتم مامان یادت میاد اونموقعه پول بهم ندادی گوشی بخرم بعد رفتم سرکار بهترشو خریدم اره که چی اینا بحث کرد اخرش گفتم بهت پول نمیدم برو   یه کم دیگه برم ولی پول بریزم برا بابام مطمعنم چک نداره از پول های بابام خرج کرده 

تاحالا همچین چییزی ندیده بودم مگر اینکه طرف مادر تنی نباشه هیچ راهی ب ذهنم نمیرسه جز،شاغل شدنت یا خ ...

بخدا قسم یک ذره هم اغزاق نکردم تازه اینا خوبش بود حالا.خودمم میگه اخه واقعا تو مادر منی؟اخه من فعلا باید ۸سال درس بخونم نمیتونم شاغل شم پول هم نمیتونم جمع کنم دیگه بنا به دلایلی.... بنظرتون الان که میرم دانشگاه اینبار سفت و سخت ترسمو بزارم کنار جلوشون وایسم و باهاشون حرف بزنم حتی الکی بگم دوستام یا فامیلا همش تکیه میندازن و مسخره میکنن و هرجور شده دیگه هرچی میخوام و لازم دارمو بخرم

حالا ما مجرد بودیم مامانم همیشه با بابام بخث و دعوا داشا برا بچه ها تن تن لباس بخر تو چشمن دخترات بف ...

از نظر لباس کم نمیذاشت تازه با بابام هم بحث میکرد مامانم ولی تا ۱۸ سالگی برام گوشی نگرفت 

خواهر برادر نداری دیگه؟ چندسالته عزیزم

۲۰ سالمه یه برادر دارم چندسال ازم بزرگتره(تو یه ناپیک گفتم خواهر دارم بخاطر جو اون تاپیو لو نرفتنم بود اخه میترسیدم فامیل باشه)اونم درک نمیکنه اخه 

بخدا قسم یک ذره هم اغزاق نکردم تازه اینا خوبش بود حالا.خودمم میگه اخه واقعا تو مادر منی؟اخه من فعلا ...

آره ببابا شاید راه درستی نباشه ولی من بودم داد بیداد هم میکردم

🌎دُنیا بِدون شِنیدَن دٖوستـِت دارَم هاتٰ،جٰایِ تَرسٓناکیهٰ💎
اون شالای کهنتو بنداز دور خب.چ کاریه میذاری سر دست اونم سریع برنیداره میاره

ارهه الان این به ذهنم رسید اتفتقا.اما بندازمم میگه برداشته گم و گور کرده کلی  شال داشت

برو سركار اصلا خودتو به خاطر يه لباس كوچيك نكن هر وقت حقوقتو گرفتي، بهترين لباسا رو براي خودت بخر ...

اخه تا ۸سال فقط باید درس بخونم نمیتونم‌شاغل شم.کوچیک نمیکنم الانم که اینارو گفتم حس بد دارمبخدا اما خب چیکار کنم دیگه دارم میرم دانشگاه پیش دوست و اینا غرور دارم دیگه نمیخام جلو بقیه کوچیک شم واسه یه لباس

حالا جدي من ناخون پام سربالاييه 

بهترين جوراب دنيارم بپوشم نهايتش پنج دفعه بتونم پام كنم بعدش فرتي سوراخ ميشه

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
چه محجوب،. دو تا جیغ و فریاد راه بنداز، مسخره بازیا چیه، برو بگو شال میخوام اگه گفت اینا بردار همونج ...

دقیقا این بهترین راهه قیچی وردار قچی کن

فامیل باباتم بنداز ب جونش

🌎دُنیا بِدون شِنیدَن دٖوستـِت دارَم هاتٰ،جٰایِ تَرسٓناکیهٰ💎
لباساتو همون دو سه تا شالتو بگير دوتاشو خراب كن بنداز سطل اشغال  چرا نگه ميداري  بعدشم ف ...

ارهه همونکارو میخام بکنم اما بازم میدونم که زبونش کوتاه نمیشه اینبار میگه انداخته دور و بهترین شالا رو داشت و... نمیشه ماهیانه فقط پول رفت و امد و اینارو بهم میدن خریدو نمیدن