2777
2789
عنوان

میخایم فردااسیاب کشی کنیم ی شهرغریب یکی به شوهرم پیام داده....

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فقط ب پلیس فتا بزنگ تا امار اون خط در بیاره حداقل ابروشون جلو شوهرت بره

خیلی هم وقت نمیخوادا

ی تلفنه

بعدم اینکه فردا برو خونتو جمع کن اصلا هم اهمییت نده قوی باش

ب نظرم حالا ک شوهرت طرف توعه بیشتر خودتو بهش بچسبون تا کونشون پاره شه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
توكل كن به خدا و واگذارشون كن به خود خدا تو اين شباي محرم هركس با ابروت بازي كرده خدا رسواش ميكنه&nb ...

مرسی توکلم به خداس بخداخونم خیلی خوشگل بودخاستین عکسشومیدم ولی چنان اززندگیم زدم کردن ک کلا خونروول کردیم داریم میریم مستاجری خیلی ناراحتم کلی خرج خونه کردم ولی قسمت خودم نشد

بخدابدطهرخیلی ترسیدم ولی الان حرف شماروهی بخودم میگم چراکاری ک نکردم بایدبترسم

اره غزیزم طلا که پاکه چه منتش به خاکه ، کار خانواده شوهرته که نزارین برین سفت و‌سخت وایسا و نترس اگه ذره ای شوهرت بی اعتماد شد بگو ، ادمی که به پاکی من شک کنه جایگاهی دیگه تو زندگیم نداره راه باز جاده دراز

عزیزم فقط ب پلیس فتا بزنگ تا امار اون خط در بیاره حداقل ابروشون جلو شوهرت بره خیلی هم وقت نمیخوادا ...

شوهرمم مجبوره طرف من باشه ازخواهرشوهرم شکایت میکردم بیشتراز۶۰ملیون دیه میومدالان انگشتم ازکارافتاده بایدبرم فیزیوتراپی تادرست بشه

خواهر شوهرت پات رو شکسته نرفتی شکایت کنی من بودم میکشیدمش دادگاه از این یکی دیگه کوتاه نیا بذار حساب کار دستشون بیاد فردا برو پاسگاه شکایت کن اوناهم پیرینت میگیرن طرف رو پیدا میکنن پدرش رو در مریارن از هیچی هم نترس امام حسین کمکت میکنه صبح برو پاسگاه به شوهرت هم بگو من از این ماجرا نمیگذرم بیا پاسگاه

مرسی عزیزم تواین شبهای عزیزدست به دامن امام حسینم ک کارمودرست کنه

خیلی تابلوئه کار خونواده شوهرته

خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
شوهرمم مجبوره طرف من باشه ازخواهرشوهرم شکایت میکردم بیشتراز۶۰ملیون دیه میومدالان انگشتم ازکارافتاده ...

کاش شکایت میکردی

بعد ب دست و پات میفتادن بعد رضایت میدادی

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات