2777
2789

بچها ما یه خرید داشتیم از ترب در حد ۳۰ میلیون همون لحظه گه ما واریز کردیم فروشنده زنگ زد گفت قیمتو اشتباه زده و شماره کارت بدین پولو براتون برگشت برنیم.یک میلیون کمتر زده بود

منم گفتم من اینو توی ترب ثبت میکنم.میگه ترب پولو بعد یک ماه برمیگردونه این حرف درسته؟بعدم میگه ما با این قیمت براتون محصولو نمیفرستیم حالام براش شماره کارت دادیم قرار شده پولو برگردونه

اصلا با سلام و ترب مزخرفه پشتیبانی و امنیت بنظرم ندارم تو با سلام ک من چرخ میخواستم تا ثبت سفارش میکردم پول میریختم.میگفت قیمت اشتباه زدم بیشتره بقیش بزن ب کارتم پشتیبانیشم ک همش تعطیله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی خریده بودین؟قیمت اصلی چند بوده؟من از ترب فقط چند بار کتاب خریدم در حد زیر یک میلیون

یه وسیله ی برقی

ببینین من چند وقت بود این محصولو میخواستم امروز صبح دیدم یه فروشنده یک میل کمتر از بقیه ی جاها میده دسگه منم سریع واریز گردم همون موقع طرف سریعا زنگ زد گفت قیمت اشتباه ثبت شده 

یه وسیله ی برقیببینین من چند وقت بود این محصولو میخواستم امروز صبح دیدم یه فروشنده یک میل کمتر از بق ...

دقیقا برا منم همینجور شد چرخیاطی میخواستم یکیشون کمتر زده بود زنگید گفت قیمتش بیشتره میزنی ب کارتم یا برگشت بزنم

من واسه اولین بار دیروز چند تا چیز از یه سایت تو ترپ سفارش دادم فعلا که از مراحلش پیامک میاد الان در حال آماده سازی است 

دیگه ببینم اولین تجربه ام چطور میشه 

بنظرم واسه اولین بار نباید از این جور جاها چیز گرون خرید زیر یک تومن برای امتحان خوبه

دختری هستم از جنس آرامش و به دنبال لحظه های کمی شاد♡عاشق خانواده و همسرم هستم ....لایک نکنید لطفا!!!محترمانه با شخصیت و با مهربونی جواب همو بدیم با قضاوت های ندونسته دل کسیو نشکنیم !خدا در قلب من است و از رگ گردن نزدیک تره بهم ... روانشاسی خوندم  وکالت خوشحال میشم اگه سوالی داشتید کمک تون کنم