2777
2789

کسیو میشناسین تونسته باشه وارد حوزه تئاتر بشه؟ خودم قبلا از طریق یه آشنایی تونسته بودم برای پروژه یه تئاتری لباس طراحی کنم ولی الان با اون شخص درارتباط نیستم

به نظرتون راهی هست بتونم دوباره تو تئاتر کار کنم؟ تو رزومه ام فقط مدرک طراحی لباس و مدرک خیاطی و سابقه کار تو یسری مزونهای معروفو دارم

رشته امم طراحیدوخت بوده ولی برای ادامه تحصیل رشته سینمارو انتخاب کردم...

الان سینما میخونی؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قبل اینکه واسه کنکور برای رشته سینما بخونم مشاور گرفته بودم بعد با یسری از دانشجوهاشم صحبت کردم

خیلی خوبه 

موفق باشی 

من الان کاردانی کارگردانی میخونم برای کارشناسی مبخوام برم سینما 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

نه دانشگاه غیرانتفاعی میخونم

از رشتتون راضی هستین؟🥲 خودم بیشتر بخاطر فیلمنامه نویسیش دوسش دارم بعد چون میخوام کنکور بدم اگه قبول نشدم با سوابق تحصیلی طراحی صحنه رو انتخاب میکنم...

از رشتتون راضی هستین؟🥲 خودم بیشتر بخاطر فیلمنامه نویسیش دوسش دارم بعد چون میخوام کنکور بدم اگه قبول ...

علاقه ندارم کم کم علاقه مند شدم من فیلمنامه و تدوین دوست دارم بخاطر همین مبرم 

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

خیلی خوبه موفق باشی من الان کاردانی کارگردانی میخونم برای کارشناسی مبخوام برم سینما

وای چه باحال..🥹 موفق باشین🫠❤️

جدی حتی اگه نتونم با رشته سینما وارد بازار کار شم هم برام مهم نیست اونقد که قشنگه