_23sheida مدیر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 546 عنوان میخایم فردااسیاب کشی کنیم ی شهرغریب یکی به شوهرم پیام داده.... | مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 80 پست سلام بچه ها من همونیم ک گفتم خواهرشوهرم زده پاموناقص کرده حالایه ماه ازاون قضیه میگذره تواین مدت خونه پدرم بودم تاالان خوب شدم میتونین تاپیک قبلیاموبخونین.حالاشوهرم وسایلامونوجم کرده شنبه قراره باربزنه بیادمنم تهرانم قراره بریم قزوین ولی چون پامونمیتونم ازش کاربکشم من نرفتم وسیله جم کنم شوهرم رفته قراربودقولنامه خونمونوکه پیش مادرشوهرمه بگیریم ازمادرشوهرم ک اونم نداد شوهرمم باهاشون دعواش شده و وسایلاروجم کرده قراره شنبه بیاره اینجاهم خونه اجاره کردیم مادرشوهرمیناهم رفتن ازخونه ک شوهرم نبینتشون ک بگه قولنامروبدین حالاکه همه کارادرست شده واسه رفتنمون ازاون خونه امروزشوهرم بهم گفت یکی بهش پیام داده ک زنتوواسه چی میخای ببری شهرغریب زنت یکارایی اینجاکرده توچطورمیخای ببری اونوتوشهرغریب نگهش داری ! البته شوهرم نگفت طرف کیه ک پیام داده بهش .من کاری نکردم هراتفاقیم ک افتاده توزندگیم من به شوهرم گفتم کلاخانواده من طوری بودن ک اصلاآزادی نداشتم۱۶سالگیم شوهرم دادن قبل ازدواج اصلادوست نداشتم الانم۷ساله ازدواج کردم شوهرم روم خیلی غیرت داره حتی توکوچه حق ندارم شلوارلی بپوشم بایدکلا مشکی بپوشموروسری ازچادرنزنم بیرونو....ازشوهرمم خیلی میترسم رواین چیزاحساسه میترسم یچی بگن بهش زندگیم نابودبشه دیشبم خوابای بدمیدیدم که اصلاتعبیرش خوب نیس میترسم آخرکاری ک میخاستیم خلاص شیم ازدست کاراوعذاباشون بخاطراین حرف یه وصله ای بچسبونن بهم زندگیموازهم بپاشونن توروخداراهنماییم کنین چیکارکنم.من این پستوبدظهرگذاشتم حالاگفتم هرچی شدشب بهتون توهمین تاپیک میگم 1397/06/22 | 22:13 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_23sheida مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 546 زندگی که توش اعتماد نیست بین طرفین و با یه پیامک میخواد نابود بشه پشیزی ارزش نداره از نظر من....شوهر ... منم میدونستم طرف کیه خودم خشتک طرفومیزاشتم توسرش خیلی سخته بخان تهمت بزنن بهت
ارتا۲۳ عضویت: 1397/03/14 تعداد پست: 1099 منم میترسیدم نطرش عوض شه چون همیشه میدونن نقطه ضعف شوهرم اینجورچیزاس دست میزارن رونقطه ضعفش خداروشکر ... پیامک تو دادگاه مدرک جرم محسوب میشه و قابل استناده میتونی شکایت کنی و پیگیر باشی
_23sheida مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 546 انشالله كه چيزي نميشه ولي به همسرت بگو بره شكايت كنه ادعاي حيثيت كنه چون تهمت زدن حتي اگ ... باش میگم بهش
پارسا_عزیز_مامان2 عضویت: 1391/10/14 تعداد پست: 1878 حتما بگو شکایت کنه الکی نادیده نگیری یه بار موقع خداحافظی یکی بجای تعارفات معمول و ارزوی موفقیت؛ بهم ساده گفت: غمت کم... و این قشنگ ترین جمله ای بود که شنیدم...
_23sheida مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 546 پیامک تو دادگاه مدرک جرم محسوب میشه و قابل استناده میتونی شکایت کنی و پیگیر باشی پدرمونودراوردن بخدامیدونم کارخانواده شوهرمه اگ وقتشوداشتیم حتماشکایت میکردیم
_23sheida مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 546 نترس گلم . کار همین خواهر و مادراشه تابلوئهههه طلا که پاکه چه منتش به خاکه شوهرم منوطلاق بده فک کنم راحت میشن
leila136 عضویت: 1390/11/19 تعداد پست: 10284 شوهرم منوطلاق بده فک کنم راحت میشن انشالله که به مقصودشون نمیرسن
_23sheida مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 546 ايشالله درست ميشه ايشاللله امام جسين كمكت ميكنه نميزاره زندگيت خراب شه توام منطقي با شوهرت صحبت كن انشالله مرسی بابت دلگرمیت
آلیس_جون عضویت: 1393/09/27 تعداد پست: 7742 مرسی عزیزم تواین شبهای عزیزدست به دامن امام حسینم ک کارمودرست کنه خیلی تابلوئه کار خونواده شوهرته خدایا همون که تو میخوای درسته. ولی یکمم اونو که من میخوام به خوشی قاطیش کن. آمین..... 🙏🙏
_23sheida مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 546 انشالله که به مقصودشون نمیرسن چون نرسیدن دارن خودشونوبه ابوآتیش میزنن فردامیرم آشپزخونه فقط مونده اونوجم کنم میترسم بیان باهام دعواکنن دراین حدترسوندنم
ماهوراجان عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 320 اگه اشتباه نکنم یه برنامه ای هست شماره رو بدی بهش میگه به نام کیه خط از بازار باید دانلود کنی یکی از کاربرا میگفت
_23sheida مدیر استارتر عضویت: 1397/06/02 تعداد پست: 546 وقتی کاری نکردب چرا میترسی جلوش وایسا بگو اعتماد نداری برو از زندگیم ولی حق نداری وصله به من نچسبون بخدابدطهرخیلی ترسیدم ولی الان حرف شماروهی بخودم میگم چراکاری ک نکردم بایدبترسم