2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون چجور....

1036 بازدید | 86 پست

باسیاست دختروپسراشوکنارهم نگه میداره ک باهم خوب میمونین اگ دعوامیکنین خانوادگی چ رفتاری ازخودشون نشون میدن آیاهمیشه طرف دختراشونن 😩😩😩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا مادر شوهر من اینقد بچه هاش به جون هم میخدازه که نگو .اونم به خاطر جاری کوچیکه و شوهر بی خاصیتش میگه نباید ناراحت بشن 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

همین چند وقت پیش رفته بود به خاهر شوهرم گفته بود که شوهر من پشت سرشون حرف زده و باعث شده ما با خاهر شوهرم حرف نمیزنیم 

میشه برام صلوات بفرستین 🙏🙏🙏دوتا سقط داشتم الان سومی باردارم گفتن هماتوم دارم 😢

کلا زیرکه همه رو با پا پس میزنه با دس پیش میکشه

نمیتونه روابط رو مدیریت کنه با یکی خیلی خوبه با یکی متوسط کلا خیلی ضعیفه همه سوار سرشن

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔

من مادرشوهرم همش فیلمه همش ... یک سال عروسشم خیلی شناختمش ...جلوی هرکس تعریف اونو میکنه , جلوی من تعریف منو ,جلوی بقیه تعریف اونا ,همه رو دور خودش جمع میکنه همشم با دروغ , اینقدر تعریفاش دروغ هستن خدامیدونه , 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 

ازاول بچه هاش باهم خوب بودن مشکلی نداشتن باهمه یجوررفتارمیکنه دختروپسر،عروس و دوماد

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

معمولا بچه ها دعواهارو بین خودشون حل میکنن 

ولی دیدم اگ شاهد دعوایی باشه جوری رفتار میکنه ک متوجه نشده میگه نمیخوام حرفی برنم تو ناراحتی کسی ازم دلخور شه 

ولی تودعوای بین همسرا معمولا طرف عروس یا دومادا رو میگیره ،میگه اونا بچه هامن ازم ناراحت نمیشن 

و چقدر خوب است 😻 که خداوند تــو را فقط برای مــن آفریده است 💍👌💕

مادرشوهر من دختر نداره وقتی شوهرم و برادرش دهوا میکنن گیر میده به شوهر من باید بری معذرت خواهی باید به حرف بگیریش باید با زنت برید خونش اون بزرگتره زیادم بحثشون میشه هر سری اون قیافه میگیره تا ماه ها شوهرم اوایل گوش به حرف مادرش میداد به حرف میگرفتش یبار عید فطر قهر بودن مامانش گیر داد برید خونش یه جعبه شیرینی گرفتیم رفتیم با هیچکدوممون حرف نزد حتی سلام علیک نکرد بعد اون دیگه من پامو خونش نذاشتم شوهرمم گوش به حرف مادرش نداد

اینم سیاست مادرشوهر من

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من