2777
2789
عنوان

مادرشوهرتون چجور....

| مشاهده متن کامل بحث + 1037 بازدید | 86 پست

مدینه گفتی و کردی کبابم

ای کاش الکی فقط الکی  مادرشوهر منم بلد  بود. شر  درست میکنه  در حد بنز... البته بهتر شده

اما  ریز ریز شر به پا میکنه

خدایا عاشقان را با غم عشق اشنا کن ز غمهای دگر غیر از غم عشقت رها کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من بدونه دعوا کردیم طرف پسرشو میگیره آتیش دعوامونو بیشتر میکنه 

پس کاری کن ک تو دعواهاتون دخالت نکنه یا اصن دعوارو ب مادرش نکشونین 

و چقدر خوب است 😻 که خداوند تــو را فقط برای مــن آفریده است 💍👌💕

مادر شوهر من سیاست نداره بیشتر من اونا رو دور هم جمع میکنم حکم مامان بزرگ دارم.

ولی در کل از من مشورت میگیره چکار کنه گاهی هم با خواهر شوهرم حرف میزنم میگم چکار کنه.

اونا فقط بلدن قشنگ ناراحتی هاشو نو به من منتقل کنن. راحت هم گاهی بارم میکنن منم با لبخند و شوخی یه جور جوابشونو میدم که از خجالت شوند درام ولی در نهایت همون اهل مصالحه و گذشتیم و همینم دور هم نگه مون داشته.یکی رک دلخوریارو بهم میگیم و اگه طرف رک جواب بده هم دلخور نمی‌شیم و میگذریم.

دقیقا ابجی من همیشع بهم میگه مادرشوهر تو توی بچگی مونده بزرگ نشده 😂.اونم شوهرش فوت شده

مادرشوهرمن مطلقس دختراشم همینطوز کلا کمپین مطلقه هاس توخونشون همش میترسم یکی ازدوستای مطلقشون شوهرموازم بگیره

من مادر شوهرم کلا بین بچه هاش فرق میزاره  دوتا پسرش را فدای دخترش میکنه از موقعی که خودم دختر دار شدم درکش میکنم ولی مامان خودم داداش هام را بیشتردوست داره همیشه رک میگه اونا عزیزترن اما یک عدد بابا دارم که برام به کل دنیا می ارزه همون برام بسه قربونش برم الهی 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
مادرشوهر من دختر نداره وقتی شوهرم و برادرش دهوا میکنن گیر میده به شوهر من باید بری معذرت خواهی باید ...

دقیقا منم اینجورم حالم بهم میخوره دیگه

غم روزی مخور برهم نزن اوراق دفتررا.....که یزدان قبل طفل پرکند پستان مادر را .....
من مادر شوهرم کلا بین بچه هاش فرق میزاره  دوتا پسرش را فدای دخترش میکنه از موقعی که خودم دختر د ...

دقیقامثل منی ولی شوهرمن تک پسره ولی همیشه مادرشوهرم پسرشوفدای دخترامیکنه

مثلا ... هرچی حرف دارن میخوان بزنن بده یا کسی ناراحت میشه به شوهراشون میگن اونا بزنن اصلا خودشون بد یا از چشم نمیندازن ,اخرشم میگن دیدی من ساکت بودم دیدی من حرفی نزدم ,مثلا قبل از یه بحثی بارها من دیدم شوهر پرمیکنه میگه مثلا فلانی آمد اینو بگو و.... , وقتی هم میان خودش میزنه به موش  مردگی  و میگه دیدی من ساکت بودم دیدی من فلان ... بااینکه من میدونم همش فیلمه ... 

یا اینکه جوری میان چیزی رو  که میخوان میگن که  تو ناخوداگاه اون کار بکنی براشون ,مثلا میاد میگه دخترم میگه میخوام فلان چیز بخرم واست من بش گفتم ن نخر عروسم میخره , حرف میزاره داخل دهن آدم ... 

اینقدر دروغ میگه خدا میدونه , یعنی از دروغاش بگم شاخ در میارید ... اینقدر احترام میزارن بمن و قربون صدقم میرن ک نگو ولی میدونم همش فیلمه ... 

آرزوهاتونو ب کسی نگین , بهشون نشون بدین ... 
من مادر شوهرم کلا بین بچه هاش فرق میزاره  دوتا پسرش را فدای دخترش میکنه از موقعی که خودم دختر د ...

همیشه مامان ها پسرا رو فدای دخترشون میکنن آخه میگن دختر غمخوار پدر مادره و پسر آخر مال زنشه.حقم دارن.راست میگن.

دقیقامثل منی ولی شوهرمن تک پسره ولی همیشه مادرشوهرم پسرشوفدای دخترامیکنه

ولی همیشه مشکلاتش برای ماست پول ندارم دلم هوس رستوران کرده منا ببرین دکتر لباس مجلسی میخوام روز تولدم روز زن سالگرد ازدواجم خلاصه چیکار داری کلا هر برج کلی خرجش میکنیم اخرش هم میگه پسر اصلا بدرد نمیخورا فدای دختر

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
من فقط به شوهرم میگم و اون خودش به خواهر یا برادرش میگه . هرچی باشه زبون هم رو بهتر بلدن

اونوقت خواهریابرادش برات قیافه نمیان بعداترورت نمیکنن اذیتت نمیکنن ک چرابه شوهرت گفتی