😒من مادرشوهرم خیلی دختر دوسته آن بار بهش گفتم من عمم عروسش دختر اورده کلی بینشون بحث شده چرا دختر همش میاره ما میخواهیم نسلمون ادامه داشته باشه نمی دونم چرا حس میکنم بهتر شده با شوهرم از اون ب بعد خوب بودا ولی باز بهتر شده😒
سیاست خاصی نداره همه کارها دختر بزرگش میکنه به ماها میرسه مریضه.ما دیگه عادت کردیم به سیاست رفتاریش😋تازه زبونش هم تنده وبرنده 😂فک میکنم مامان خودم گفته زیاد جدی نمیگیرم ولی برای کار چون کمکم نمیکنه منم خونش زیاد دست به چیزی نمیزنم البته در کل نباید توقع کنم از پیر زن ولی اگه سنش بالا ومریضه کمک دختر بزرگش هم نره
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
معمولا بچه ها دعواهارو بین خودشون حل میکنن ولی دیدم اگ شاهد دعوایی باشه جوری رفتار میکنه ک مت ...
مادرشوهر من بدونه دعوا کردیم طرف پسرشو میگیره آتیش دعوامونو بیشتر میکنه
پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت پسر یعنی تکیه گاه مادر پسر یعنی امید آینده پدر پسر یعنی ولی عهد خونه من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
اگه به مادر شوهر من بود الان هیچ کدوم از بچه هاش باهم حرف نمیزدن اینقد که حرف اینو و اون پیش همدیگه میگه اما خواهر برادرا اینقدر باهم متحدن که تا مامانه میاد مثلا بدی یکیشون بگه در جا درمیان به مامانشون و طرف خواهر برادر میگیرن همینه همیشه جمعن کنار هم
خدای مهربونم خودت مواظب دخترم باش ازت خواهش میکنم صحیح و سلامت بیارش به آعوشم
خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄 قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤ غصه نخور دیووووونه 😄 کی دیده شب بمونه؟😍 بالاخره همه چی درست میشه 😔 درستم نشد تموم که میشه 💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔
مادرشوهر من کودک پنج ساله ایه ک شوهرم نداره و بچه هاش راه و چاهو بهش نشون 😂😂😂😂
دقیقا ابجی من همیشع بهم میگه مادرشوهر تو توی بچگی مونده بزرگ نشده 😂.اونم شوهرش فوت شده
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)
من بدبخت اول از تعجب شاخ دراوردم الان شدم مثل خودشون ... البته فقط باخودشون اونجوری ام ن کسی دیگه , همش فیلم بازی میکنم واسشون مثل خودشون ,الان توضیح میدم چند موردو