2777
2789
عنوان

# نه به نذری دادن در محرم😕😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4110 بازدید | 111 پست

خدا هر کسی رو که در حد توانش سعی میکنه دست کسی رو بگیره

از تمام بلاها و بیماریها و خطرات زندگی محفوظ بداره ان شاءلله

خدا همه تون رو خیر دنیا و آخرت بده

خییییییلی دلم میخواد منم بتونم دست کسی رو بگیرم😳

بعضی سختی ها،آدم رو قوی نمیکنن.پیر میکنن!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اعتقاد این هست اجاقتو واسه امام حسین روشن کن ولی همونو بده به کسایی که ندارن  همراه بیماران سرطانی هم خوبه یه غذای گرم که متبرک به اسم امام حسین باشه حالشون تغییر میده

به نظر منم جفتشو بايد انجام داد بالاخره هركس در حد توانش 

خيليا هم حسرت غذاهاي امام حسين رو دارن برا مريضاشون براي شفا و...

خيليا هم مثل كارتون خواب ها و كودكان كار و....تو اين روزا سر سفره ي امام حسين ميشينن 

عنوان به مطلب نمیخوره. 

از لحاظ شرعیش باید بپرسید از یه عالمی . اگر نذر کردید که گوسفند بکشید و گوشتشو بین مردم قسمت کنید باید همون کارو بکنید نمیشه تغییرش بدین ولی اگر نذرتون این باشه که غذا بدید میشه سبد کالا بدید. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

من  خيلي وقته ترجيح ميدم  حتي شده ده پرس غذا بين بچه هاي كار و افراد فقير پخش كنم و اگر تعداد نذرم زياده  تو روستاهاي حومه كه پرن از بچه هاي گرسنه 

ولي بعضيا فقط به فاميلا و دوستاشون نذري ميدن !

بابا اصل نذر از طعام دادن به فقرا اومده نه مهمون كردن دوست اشنا 

خدایا شکرت 🫀

دوست عزیز نذر رو نمیشه عوض کرد اگر اسم برده باشید گوسفند قربونی کنید ، نمیشه تغییرش داد...

بعدشم محرمه و نذرش بزاریم شعائر پابرجا بمونه ..کمک کردن و سبد کالا هم به جای خود

ولی بازم میگن اگه نذرتون گوسفنده نمیشه تغییرش داد

به نظر منم جفتشو بايد انجام داد بالاخره هركس در حد توانش  خيليا هم حسرت غذاهاي امام حسين رو دا ...

واقعا غذایی که به اسم امام حسین‌پخته شده حال ادمو خوب میکنه.بهش میچسبه.من از قیمه‌متنفرم ولی عاشق قیمه‌ های امام حسینم😐واسه خودمم عجیبه

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌