2777
2789
عنوان

# نه به نذری دادن در محرم😕😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4109 بازدید | 111 پست
کار خوبی کردی اما با ۲ تا ماکارونی و ۵ کیلو برنج کسی دو ماه دووم نمیاره. دوم اینکه اگه مراسمات محرم ...

عزیزم این لیسته نذریه دوستمون بود.واسه مثال عرض کردم.اتفاقا شوهرم میگه پنج کیلو کمه.

حتی همین دوستمون پیشنهاد داد شوهرم به همکاراش تو اداره بگه تا هرکی دوست داره کمک کنه و اون یه دونه مرغ مثلا بشه دوتا.یا یه قالب منیر هم اضافه بشه☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی که گذاشتید ممنونم. 

دوست عزیز نذرتون قبول باشه ولی بنظر من با این روش کم کم نذری دادن رو از بین میبرن کاش بتونید جفتشو بدید یا همون گوسفند قربونی کنید به فقیرا بدید مهم نیت شماست و برپایی نذری برای اباعبدالله ان شاءالله اربعین کربلا باشید 

خدایا به آبروی مهدی زهرا (عج) بگذر از معاصی این رو سیاه....

بحث نذری از کمک به فقرا جداست 

هرکی توراه امام حسین چیزی بده خودش سود میکنه

خیلیا پولدارن ولی به خاطر تبرک بودن غذای هیئت میان غذا میخورن

خیلیاهم فقیرن و کل سال پول جمع میکنن و از شکم خودشون میزنن که بتونن محرم خودشون نذری بدن