2777
2789
عنوان

# نه به نذری دادن در محرم😕😰😰

| مشاهده متن کامل بحث + 4109 بازدید | 111 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماکارونی و سویا و روغن و این چیزا ک خریدشون واسشون راحتتره.

اون خونواده های فقیر شاید گوشت و سخت بتونن بخرن و یا کلا نتونن بخرن و نخورن کلا. بنظرم همون گوشت واسه اونا ارزشش بیشتره

#محسن_شکاری 🖤🖤 #Mohsenshekari 

من و همسرم و مامانمم نذری هامون همینطوریه عزیزم

من و همسرمم به نیت خاصی اینکارو نمیکنیم فقط وقتی شرایطشو داشته باشیم به هر میزان و مقدار مثل سبد کالا درست میکنیمو میرسونیم دست مستحقش اینطوری ادم حالشم بهتره تااینکه اونی که ماشین داره پر صندوق عقبشو میکنه از نذری و تا دوماه غذای نذری میخوره اون وقت غذا به اون پیاده بدبخت که محتاج یه وعده اس هم نمیرسه😔😔

خانمی اگه نذر هرچیزی کنی باید حتما همونو انجام بدی.

نذر غذا کنی باید غذا باشه.نذر کنی مواد پخته نشده بدی همون

اما اگه اسم چیزی ک نذر کردی رو از روز اول نگی.مثلا بگی هرسال هرچیزی تونستم نذر میکنم میشه 

باز هم خودتون صلاح میدونید

آفرین. نذری دادن جز شعائر هست و حفظ شعایر حسینی خیلی مهمه.  البته نظر استارتر محترمه اما عنوان ...

من پارسال به عینه خانومی و بابچه هاش دیدم که توصف نذری از خوشحالی  داشت بال در میاورد و  خیلی عجیب هیجان داشت  بچه هاش   انقدر خوشحال بودن 

بعد صاحب مجلس میدونست اینا نیازمندن  بهشون بیشتر داد

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

تازشم ممکنه یه عده از اون نیازمندا غرورشون بر بخوره اینک هواست باشه درسته نیازمندن ولی خدایی نکرده گدا گشنه نیستن فقط دستشون تنگه بهشون یه وقت برنخوره

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋