سلام خانوما.من این ماه 6 روز جلوتر پریود شدم و اقدامم داشتم.الان دو روز از پریودم میگذره اما رنگ خونم خیلی تیره س.سینه ی سمت چپم همش تیر میکشه و درد شدید دارم.امکان داره هم باردار باشم هم پریود بشم؟
هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11
بعضی وقتا بدنت میخواد آماده بشه. من موقع اقدام تا 4ماه هرماه 6روز زودتر پریود میشدم ماه 5باردار شدم
وای منم دو ماه 4 روز جلو میندازم
25 روزم شده 21 روز
این ماهم شد 23 روز
چقد بده این بلاتکلیفی
خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اخه من هیچوقت اینجوری نبودم زمان پریودم.کمر درد شدید میگیرم میزنه به پاهام دردش.همش احساس خستگی دارم.سینم درد شدید داره.اینا علایمیه که تا حالا نداشتم.مخصوصا درد سینه😞کاشکی که باردار بشم
هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11
اخه من هیچوقت اینجوری نبودم زمان پریودم.کمر درد شدید میگیرم میزنه به پاهام دردش.همش احساس خستگی دارم ...
بی بی چرا نمیزنی؟
خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
اگر تخمی به وجود اومده باشه مدتی بعد تو اندومتر جایگزین میشه . وقتی پریود میشی اندومتر تخریب میشه جنینم از بین میره . من در این حد سواد دارم . اگه بیشتر میدونی بگو