سلام خانوما.من این ماه 6 روز جلوتر پریود شدم و اقدامم داشتم.الان دو روز از پریودم میگذره اما رنگ خونم خیلی تیره س.سینه ی سمت چپم همش تیر میکشه و درد شدید دارم.امکان داره هم باردار باشم هم پریود بشم؟
هـمـیـن کـه در وجـودِ مـن زنـدگـی مـیـکـنـی و قـلـب کـوچـکـت در تـن مـن مـیـتـپـد خـوشـبـخـت تـریـنـم ❤98/3/11
با اجازه استارتر من ۲۸ مرداد سر وقتم پریود شدم ولی خیلی خیلی کم با درد زیاد که من درد نداشتم هیچ وقت واینکه د روز بیشتر نیود خونشم خیلی ببخشید سیاه بود تا الان که دو هفته گزشته هر روز بی بی میزنم هاله میندازه چرا
عه افرین بالاخره یکی مثل خودم پیدا شد.منم این ماه دقیقا همینجوری شدم.۴روز پریود بودم که فقط یک ...
احتمالا شما لقاح تون دیر انجام شده
چرا از نمیرین؟
خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...
فردا یه بی بی دیگه میزارم.مثبت شد میرم آز خداکنه همینجوری ک شما میگی باشه یعنی اگه لقاح دیر انجام ...
خونی که کمتر از سه روز باشه پریود نیست لانه گزینیه
خداوند بي نهايت است و لامكان و بي زمان اما به قدر فهم تو كوچك مي شود و به قدر نياز تو فرود مي آيد و به قدر آرزوي تو گسترده مي شود و به قدر ايمان تو كارگشا مي شود...