2777
2789
عنوان

خیلی دلم گررررررفته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 72 پست
عزیزم نذر و نیاز که معامله بده و بستون نیست! نذر و نیاز یعنی توکل بر رزاقیت خداوند و اعتماد به او ...

امیدوارم همه به حاجت دلشون برسن

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره

خدا کریمه چی بگم

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
تا وقتی خودمون به خودمون رحم نمی کنیم...

آره واقعا.خیلی مردم بی انصافی شدیم بخدا

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
اصلا تو حکمت خدا موندم با این عقب مانده که آفریده 

منم امشب بیشترازدست شوهرم حرص میخورم نه حاضره ماشین بفروشه نه وام درصدبالابگیره نه ازباباش بگیره فقط روطلاهای من قشششنگ حساب میکنه تازه بچه ام میخواد

عجب آدمیه این

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

انقدقناعت شوهرمم ازصب تاشبدسرکاره مثلا اسمش مهندسه کل کارای کارخونه با اینه ولی به حقوق رسیدنیدقطره قطره میچکونن لباسامو همه خودم میدوزم با اینهمه قناعت میسوزم که نمیتونم یه خونه65 متری بخرم خیلی دلم پره

عجب آدمیه این

خوبه مهربونه دوسش دارم ولی زرنگ نیس اصلا حالا حساب کتاب میکنه 6سال دیگه چقدقسط داده چقدمیره روقیمت خونه.میگم بابا ازمستاجری دربیایم به همه چی میارزه من سختیوتحمل میکنم میگه نه حالا بگردیم

منم امشب بیشترازدست شوهرم حرص میخورم نه حاضره ماشین بفروشه نه وام درصدبالابگیره نه ازباباش بگیره فقط ...

یه چند مدت بزارش به حال خودش بیاد مردا لجبازن هرچی اصرار کنی بدتر میشن 

خوبه مهربونه دوسش دارم ولی زرنگ نیس اصلا حالا حساب کتاب میکنه 6سال دیگه چقدقسط داده چقدمیره روقیمت خ ...

به خانواده ی شوهرت بگو به خواهراش شاید حرف اونا را بیشتر گوش بده 

زورش کردم خودش از باباش خواسته ولی انگارنه انگار.میگه شما امسال یه کوچیک بخرین من سال بعدکمکتون میکنم بزرگترش کنین.بزک نمیر بهارمیاد...

یه خواهر داره که درگیر بارداریه به اون زنگ بزنم بایدسه روز برم پرستاریشوبکنیم

زورش کردم خودش از باباش خواسته ولی انگارنه انگار.میگه شما امسال یه کوچیک بخرین من سال بعدکمکتون میکن ...

ای داد بیداد عجب.زیادهم نگران نباش به هر حال پدرشوهر پولداری داری دیر یا زود صاحب خونه میشی دستتون رو میگیرن.من چی بگم که پدرشوهر ندارم خرج ازدواج و عروسی هم طفلی خوده شوهرم داد