2777
2789
عنوان

خیلی دلم گررررررفته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 72 پست
من که نمیشم دیگه هم امیدی ندارم 

مگه مشکلت چیه ؟اقدام کردی؟

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
آخه اخلاق خودمو میدونم خیلی استرسیو عصبیم اگه فکرم درگیرچیزی باشه دیگه دیوونه میشم یکم پس اندازمونم ...

ای وای با این استرسی که تو داری بچه دار شدن هم خدایی نکرده به مشکل میخوره اقدام کن گاهی خدا روزی رو با بچه بیشتر میکنه مخصوصا دختر باشه

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خاک تو گور شوهر بیشعور من ما می تونیم با فروش ماشین و وام ی خونه حداقل ۱۲۰متری بگیریم اما شوهرم قبول ...

شوهرمنم حاضرنیس وام برداره میگه خیلی سودمیکشن روش ولی واسه ماهاکه ازصفرشروکردیم وهیچ حمایتی نداشتیم چاره چیه باید ده سال هیچی نخوریم بتونیم پول یه خونه جورکنیم اونموقه ام بازاونقدگرون میشه که بازم نمیتونیم بخریم

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
ای وای با این استرسی که تو داری بچه دار شدن هم خدایی نکرده به مشکل میخوره اقدام کن گاهی خدا روزی رو ...

اره بخدا خیلی حرص میخورم سرهمه چی.به شوهرم شرط کردم تا خونه نخری ازبچه خبری نیس

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
حرفهایی می زنی عزیز جان خو اقدام کردم حامله نشدم که میگم بچه دار نمیشم 

میدونم اقدام کردی مراحل پیشرفته تری برای درمان نازایی اومده آخه منظورم این بودش ناراحتی نداره 

کاش یه جا ۱۰۰ میلیون بهم میرسید آی خدا 

رفتم نتیجه نگرفتم 

خدا کریمه نگران نباش دوستم.آی وی اف هم کردین؟بازم جواب نداده؟؟؟

بخدا انقد نذرونیاز کردم نمیدونم چقدبایدصبرکنم همیشه شکرگذارنعمتای خداهستم ولی واسه رسیدن به یه چیز خ ...

عزیزم

نذر و نیاز که معامله بده و بستون نیست!

نذر و نیاز یعنی توکل بر رزاقیت خداوند و اعتماد به او و اسونتر کردن تحمل کردن مشکلات...

باور کن می فهممت!

بودم در شرایطی وحتی سخت تر...

اما بعد ها فهمیدم که خداوند این راه سخت رو برام گذاشته تا با امام زمانم اشنا بشم...

ببین از تو چی میخوان گلم