2777
2789
عنوان

خیلی دلم گررررررفته😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 72 پست
یه خواهر داره که درگیر بارداریه به اون زنگ بزنم بایدسه روز برم پرستاریشوبکنیم

پرستاری چی هیچ وقت کار نکن برا خانواده شوهر قدر آدم رو نمیفهمن که

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
ای داد بیداد عجب.زیادهم نگران نباش به هر حال پدرشوهر پولداری داری دیر یا زود صاحب خونه میشی دستتون ر ...

فک کردی پول عروسیه منوپدرشوهرم داد؟؟یه شام داد سه سال پیش25تومن کادوهاروگذاشت جیبش یه تارفم نزد.بخداما ازصفرصفرشروکردیم همه چیوشوهرم خودش 

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فک کردی پول عروسیه منوپدرشوهرم داد؟؟یه شام داد سه سال پیش25تومن کادوهاروگذاشت جیبش یه تارفم نزد.بخدا ...

واه چرا اینکارا رو کردن چقدر سنگ دل.

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 
پرستاری چی هیچ وقت کار نکن برا خانواده شوهر قدر آدم رو نمیفهمن که

بدبختیم همینه که ازم انتظاردارن همیشه منم بهشون رونمیدم ولی بازگاهی دلم برا خواهرشوهرم میسوزه خواهرنداره مادرشم اینجا نیس فقط منوداره گاهی میرم میمونم پیشش کاراشومیکنم ولی باز زبونش درازه هرسری توبه میکنم نرما باز دل بی صاحابم نمیذاره بدیاشون سریع یادم میره

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!
واه چرا اینکارا رو کردن چقدر سنگ دل.

آره عزیزم این چیزارودیدم که میگم باقرض وقله برم خونه خودم بچه دارشم چون عمرا بتونم بعدبچه خونه بخرم

اینام بدتر ازپامون میکشن

آره عزیزم این چیزارودیدم که میگم باقرض وقله برم خونه خودم بچه دارشم چون عمرا بتونم بعدبچه خونه بخرم ...

اره بخدا میفهمم چی میگی.

روز اولم هست اومد نی نی سایت زیاد سر در نمیارم هی تاپیکا رو گم میکنم خخخخخخخخ 

روز اولم هست اومد نی نی سایت زیاد سر در نمیارم هی تاپیکا رو گم میکنم خخخخخخخخ 

خوش اومدی دنیای خوبیه.وقتی دلت پره ونمیتونی باکسی دردودل کنی اینجابهترین جاعه منکه همه تنهاییامواینجاپرمیکنم

خوش اومدی دنیای خوبیه.وقتی دلت پره ونمیتونی باکسی دردودل کنی اینجابهترین جاعه منکه همه تنهاییامواینج ...

با شماره تلفن وارد شدم اشکال نداره؟بعد چجوری میتونم شما رو اد کنم

با شماره تلفن وارد شدم اشکال نداره؟بعد چجوری میتونم شما رو اد کنم

نه بابا اشکال نداره.بایدبه من درخواست دوستی بدی یامن بدم.من درخواست دادم

خوابت نمیاد