2777
2789

من قصد داشتم چند ماه دیگه اقدام کنم ولی،با این اوضاع منصرف شدم

بچه هم ندارم 

سی سالمه میترسم دیر بشه 

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظرم شما کار خودتو بکن از کجا معلوم شاید اوضاع خوب شدو اونوقت افسوس الان رو بخورید که کاش بچه داشتم 

معنی اسمم یعنی کیک ،تعجب نکنید لطفا ،همینجوری زدم از بس هرچی زدم قبول نکرد

منم منصرف شدم ولی آخه تا کی

روز به روز بدتر میشه

من میگم کاش دوسال پیش آورده بودم لاقل پوشکی نبود دیگه.

آخه صبر تا کی؟

تو آن گل مریمِ سپیدی بی تو دلم شوری و امیدی دیگر به دنیا ندارد...🌸💮

منم تازه عروسم وعاشقه بچه بودم اما با اين اوصاف از به دنيا اومدنه خودمم خيلي پشيمونم ديگه چه برسه بچه.. واقعا منصرف شدم و نميخوام يكي ديگرو تواين خراب شده بدنيا بيارم..اگر يه روز ازاينجارفتم حتما اقدام ميكنم😊ولي حالا نه

‏ما ایرانیها استاد حرفهای قشنگ و کارهای زشتیم :(
به نظرم شما کار خودتو بکن از کجا معلوم شاید اوضاع خوب شدو اونوقت افسوس الان رو بخورید که کاش بچه داش ...

میترسم کشور نا امن بشه یا جنگ بشه مجبور،بشیم فرار کنیم اون وقت اگه باردار باشم چیکار کنم یا با بچه کوچیک

همش این فکرا رو میکنیم با همسر 

خیلی  نگرانم

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 

من من كله گنده

قصد داشتم تا آخر پاييز اقدام كنم كه نيمه اولى بشه

اما شايد بيفته به تابستون و پاييز سال ديگه تا ببينيم اوضاع چطور ميشه اصلا خودمون زنده ميمونيم يا نه

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....