2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام

من تقریبا نود درصد لباسای نی نی مو ازونجا گرفتم, یکی از دوستام معرفی کرده بود, بااینکه فکر نمیکردم چیزای خوب داشته باشه, ولی با مامانم گفتیم دیدنش ک ضرر نداره

رفتیم و وااااااقعا خوشمون اومد. مغازه های شیک با وسایل عااااالی. اکثرا مارک های معروف ترک و اسپانیا. کیفیت های فوق العاده. تنوع خیلی خوب. قیمتاشم ب نظرم خوب بود. هرچند ما هیچچچچ ذهنیتی از قیمت لباس بچه نداشتیم. چون اولین بار بود ک میرفتیم خرید واسه سیسمونی 😊😜

جنس های ایرانی درجه یک و عاااااالی هم داشت ک حتی بضیاشو فروشنده میگفت ک از نمونه ی خارجیش باکیفیت تره. مثلا ی سرهمی ترک گرفتم ک رو مارکش زده بود 85درصد کتان ١5 درصد پلی استر... ولی نمونه ی ایرانیش ١00 درصد کتان بود ک خب معلومه برای پوست بچه بهتره. بسیاااار هم نرم و لطیف و خوششششگل 

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...

مغازه ی اسباب بازی فروشی هم زیاد داشت ک البته ما خرید نکردیم, قبلا خریده بودیم از جای دیگه

حتی مغازه ی سرویس چوب هم بود(تخت و کمد و...) 

سرویس کالسکه, کریر, ساک نوزاد, روتختی, انواع رخت خواب, وسایل بهداشتی مث پستونک و شیشه شیر و.... 

همه چیز داشت اونم از بهترین برند های خارجی. حتی جنسای ایرانی خیلی عالی هم بود برای حامیان کالای ایرانی 😁😂

چادرعزیزم تو فرم عاشقی و تاج بندگی منی , هرکه مرا ببیند میفهمد من عاشق حضرت مادر شده ام...
خوب جنس هاش؟مارک هم داره؟؟  ارزش رفتن داره ؟؟؟

ببین عزیز ...خیابان احد عبدل آباد که مخصوص سيسموني هست چند تا خوبی داره اول اینکه هم اسباب بازی و هم لباس و غیره داره ...دوم اینکه برای هر قشری ، به درد می خوره ...ارزون با جنس معمولی یا گرون تر با جنس بهتر ....سوم اینکه تو مطمئنی که پول اضافه نمی دی ...

من هفته پیش صندلی کودک اليت خریدم ...اول قیمت های دیجی کالا . کرج .تهران رو حسابي گرفتم اژ همه جا ارزون تر بود