2777
2789
عنوان

سرطان ریه(هرکی هرچی میدونه بیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 14114 بازدید | 66 پست
همسایه ی ما خانم جوان دو تا بچه ی کوچیک داره گرفته شیمی درمانی شد خودشم معلمه دو سال مرخصی گرفت از ا ...

مطمئنی سرطان ریه گرفته آخه میگن نود درصد به خاطر سیگاره. خودش قلیون میکشیده یا در معرض دود سیگار شوهر بوده ایا

چند سالشونه .فک کردم جوونا نمیگیرن. یعنی بعد از دو سال هنوز خوبه

متولد ۶۸ هستش با پیام در ارتباط بودیم حین مریضیش صورتش زرد زرد شده بود باشیمی درمانی تموم موهاش ریخته بود  باید میکروب رو رعایت میکرد عفونت بدترش میکرد با هیشکی دست نمیداد ماسک هم دهنش بود الان فقط بیماریش سرفه ست

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متولد ۶۸ هستش با پیام در ارتباط بودیم حین مریضیش صورتش زرد زرد شده بود باشیمی درمانی تموم موهاش ریخت ...

تو مطمئنی سرطان ریه بوده یعنی یه جوون ۲۶ یا ۲۷ ساله یعیده ها .چرا زرد شده بود یعنی به کبدش زده بود شاید سرطان کبد بوده

خوب عزیزم پیرمرد ۷۸ سالن. لازم نیست بدونن روحیه شون رو میبازن 

اما باید خودش بدونه تا بتونه مراعات کنه مثلا سیگار نکشه و عفونت نگیره و بره شیمی درمانی

مطمئنی سرطان ریه گرفته آخه میگن نود درصد به خاطر سیگاره. خودش قلیون میکشیده یا در معرض دود سیگار شوه ...

عزیزم به پیر و جوون و سیگار ربطی نداره متاسفانه سرطان داره کل ایران رو مریض میکنه و هنوز علتش مشخص نیست

تو مطمئنی سرطان ریه بوده یعنی یه جوون ۲۶ یا ۲۷ ساله یعیده ها .چرا زرد شده بود یعنی به کبدش زده بود ش ...

نه گلم زردیش از شیمی درمانی بود

نه گلم زردیش از شیمی درمانی بود

میشه بگی الان دقیقا چقد گذشته. راستی عملم کرد. چون اونایی که اولای بیماریشونه عمل میکنن. بعدش شیمی درمانی. اگه میشه بگو علائم اولیش چی بود. آخه من توهم بیماری دارم. قفسه سینم درد میکنه فک میکنم این بیماری رو دادم

میشه بگی الان دقیقا چقد گذشته. راستی عملم کرد. چون اونایی که اولای بیماریشونه عمل میکنن. بعدش شیمی د ...

نه عزیزم به اینجور چیزا فکر نکن سرطان خیلی خیلی بده همیشه خداتو شکر کن که سالم و سرپایی

خب علایمش سرفه شدید همراه با خون، لاغری و ضعف بسیار شدید 

مطمئن باش اگه خداییییییی نکرده زبونم لال ازینجور بیماریا داشتی الان حال نداشتی بشینی پیام بدی خیلی بیماری بدیه 

میشه بگی الان دقیقا چقد گذشته. راستی عملم کرد. چون اونایی که اولای بیماریشونه عمل میکنن. بعدش شیمی د ...

نه اونو عمل نکردن فقط شیمی درمانی

الان از شوهرم پرسیدم اون با شوهرش دوسته گفت عمل نکردن