2777
2789

تاپیک قبلیم گفتم که خانواده شوهرم خواهرم میگن رسم شب یلدا نداریم 

اونم تازه عروسه 

میخواد قطع ارتباط کنه 

من میگم درست نیست

نظر شما چیه

واسه شب یلدا میخاد قطع ارتباط کنه

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطع ارتباط ک درست نیس تو چشم شوهرش بد میشه هر چقدرم ک شوهرش دوسش داشته باشه 

اگه رسم ندارن بیخیال بشه 

ب پسره بگه خودش کادوبخره براش بیاره

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بهش بگو به همسرش بگه همه جا رسمه چرا میگین رسم نیست

به همسرش بگه بخاطر توعه که بازم باهاشون سلام علیک میکنم وگرنه خیلی از این حرکاتشون دلخورم 

با شوهرش حرف بزنه هم دانایی خودشو به شوهرش میرسونه هم اینکه منظورش اینه داره ارزش شوهرش و حفظ میکنه 

اگر روی حرف زدن نداره تو پیام بگه

و اینکه بهش بگو که این دنیا کلی اتفاق خوب و بد داره 

یه موقع میبینه نا خواسته یجوری شد که شوهر تو هم از خانواده خواهرت ناراحت شد اون موقع اونم یاد قطع ارتباط خواهرت میفته و لج میکنه هوین بلا رو سر خواهرت میاره

ادم باید روزای ایندش هم در نظر بگیره

جان منی❤️

خونواده شوهر منم خیلی گدا و خسیس تشریف دارن مطمئنم همچین کاری رو با من میکردن میگفتن رسم نداریم و... اما خواهرشوهرمو من معرفی کردم به فامیلامون؛اونام سنگ تموم میذاشتن برا خواهرشوهرم

میدونستن اگه برا من چیزی نیارن آبروشون پیش فامیلای ما میره