2777
2789
عنوان

سرطان ریه(هرکی هرچی میدونه بیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 14115 بازدید | 66 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من فک میکردم این طرطان درمان ندهر. اگه دوست داشتی بگو چند سال درگیر بودن. الان چند ساله خوب شدن.عملم ...

درکیر که دیگه تااخر عمرباهاشه یه دکتر بیشعور ۴۰ درصد ریه مامانمو از بین برد الان این دکتر خوبش کرد و ۱۵دزصد از اونم برگردوند وتااخرعمر باید تحت درمان باشه،حتما ببرید پیش همین دکتر

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن

[QUOTE=76413696]مامانتون سرطان ریه داشتن یا یه بیماری ریه دیگه .تعجب کردم شیمی  درمانی 

ببین مامان منو گفتن پنجاه درصد احنمال زنده موندن هست

یه دختر متولد ۹۶ و یه نینی تو راهی دارم نمیدونم جنسیتش چیه🥰لطفا دعا کنید همیشه سالم باشن
[QUOTE=76413696]مامانتون سرطان ریه داشتن یا یه بیماری ریه دیگه .تعجب کردم شیمی  درمانی  ب ...

عزیزم مامانتون چند سالگی عمل کردن؟

آخه برا بابای من گفتن عمل براش خطرناکه چون سنشون بالاست

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  
عزیزم مامانتون چند سالگی عمل کردن؟ آخه برا بابای من گفتن عمل براش خطرناکه چون سنشون بالاست

۳۹ اینطورا

هانیه جان درخواست دوستیم رو قبول میکنی.دو سه تا سوال دارم کمکم کنی خدا خیرت بده 

عزیزم شرمنده من خیلی وقته تو نی نی سایت نیومده بودم

درخواستت رو قبول کردم

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

باید بری دکتر متخصص انکولوژی همینطوری که نمیشه!الان تشخیص قطعی دادن که سرطان ریه داری؟ پسر عموی من سرطان ریه داره چندین سال سیگار میکشید بعد فهمیدن که سرطان داره دکتر اون معصومه صابریانه یکی از اقوام که پزشکن معرفی کرده بود واقعا دکتر خوبیه

من بابام اول دندش بود عمل كرد چند بار و شيمي درمان خوب بود يه سالي يهو متاستاز داد به ريه و كبد و جد ...

حال پدرتون چطوره ؟ پدرشوهر منم متاستاز کرده به کبد و استخوان و گردن دکتر گفته فقط سه ماه وقت داره