2777
2789
عنوان

سرطان ریه(هرکی هرچی میدونه بیاد)

| مشاهده متن کامل بحث + 14114 بازدید | 66 پست
اين مريضي اينقد پيچيدس فك نكنم با طب سنتي و اينا پاسخگو باشه 

متاسفانه دکتر گفته از نوع بدخیم هم هست

شما جراحی هم انجام دادین؟

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

[QUOTE=68452105]میتونید پیوند بزنید،به یه دکتر اعتمادنکنید اگه میتونی وتهرانی دکتر نقشین نوبت بگیر،فقط دکتر نقشین خو ...

مشهدیم  

فرقی میان طعنه و تعریف خلق نیست       چون رود بگذر از همه ی سنگ ریزه ها                                                                                                                  یه صلوات هم لطفا برای حاجت روایی من بفرستین  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره حتما میدونی درمانش چجوریه؟ شیمی درمانی هم داره؟

نا.درمان گیاهی.داروهای مخصوص.پدرتونم بایدببینن البته.چون ازظاهرطبع روتشخیص میدن بعددارومیدن.سیگارم حتماذکرکنید.

انشااالله خوبدمیشن

این منم⬅🤗اینم منم⬅😈....دیگه حالابستگی داره توچطورباشی
متاسفانه دکتر گفته از نوع بدخیم هم هست شما جراحی هم انجام دادین؟

پدر من چندبار عمل كرد ولي ريه رو نه اينم بدخيمه

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢
نا.درمان گیاهی.داروهای مخصوص.پدرتونم بایدببینن البته.چون ازظاهرطبع روتشخیص میدن بعددارومیدن.سیگارم ح ...

مرسی عزیزم

توروخدا دعا کنین....

پدر من چندبار عمل كرد ولي ريه رو نه اينم بدخيمه

شما تهران هستین؟

چه جوری به پدرتون اطلاع دادین؟

ان شالله ک باباهامون برای همیشه حالشون خوب بشه

شما تهران هستین؟ چه جوری به پدرتون اطلاع دادین؟ ان شالله ک باباهامون برای همیشه حالشون خوب بشه

نه شهرستانم

بابام كه با ازمايش و نمونه برداري شك كرده بود دكترم احتمال داده بود ديگه جوابا ك اومد گفتيم بهش پنج شيش سال پيش 

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢
پدرم سیگار میکشه خوب طبیعتا سرفه ام خیلی میکردن و برای ما طبیعی بود اما الان 2ماهه ک پشتشون یکدفعه ...

ببخشید باباتون چه طورن. چه کار کردید براش. بعد گفتید سوزش و خارش کجاش سوزش و خارشداره

ببخشید باباتون چه طورن. چه کار کردید براش. بعد گفتید سوزش و خارش کجاش سوزش و خارشداره

حالشون بدتر شده

الان علاوه بر پشتشون میگه قفس سینه ام هم میسوزه و درد داره

ما فقط دارو گیاهی و تقویتی به خوردشون میدیم

همسایه ی ما خانم جوان دو تا بچه ی کوچیک داره گرفته شیمی درمانی شد خودشم معلمه دو سال مرخصی گرفت از امسال خدارو شکر داره معلمیشو میکنه حالش خوبه فقط سرفه میکنه

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی