2777
2789
عنوان

اسهال نوزاد سه ماهه

31996 بازدید | 19 پست

دوشب دخترم اسهال شده بردمش دکتر فقط شربت زینک سولفات داد. واقعا درمانش فقط همین؟ تجربه مشابهی داشتید؟

❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودت كته ماست بخور عرق نعنا بخور نعنا خشك رو بريز رو تخم مرغ آب پز بخور بياد داخل شيرت ني ني هم خوب ...

ممنون عزیزم

گمونم او آر اس بتونی بدی. خودت درست کن با آب جوشیده و یه ذره نمک و شکر . مواظب باش زیاد نریزی. دوای مامانبزرگیشم نبات داغه‌. نبات تو ماهیتابه بزار ذوب بشه بعد یه تیکه بنداز تو آب جوشیده کم شیرین درست کن بهش بده. خودتم عرق نعنا بخور. همینارو بلدم دوستم امیدوارم بدردت بخوره

این حاجت اول است و آخر: ((تاول به گلوی اختلاسگر))    تحریم اگر شبیه چاقوست  تبعیض گلوله است و خنجر    سهم منو تو کجاست ( اگه گفتی😏😏🤔)     لعنت به جیبای اختلاسگر                              🙂💔
گمونم او آر اس بتونی بدی. خودت درست کن با آب جوشیده و یه ذره نمک و شکر . مواظب باش زیاد نریزی. دوای ...

مرسی گلم، نبات اسهال و تشدید نمی کنه؟ 

سلام ببخشید پسرم ۷۵ روزشه واسه سینش بیمارستان بستری بود از اونجا اسهال گرفت بردم دکتر پدی لاکت ...

همینایی که داده عالیه ، چون دکتر اطفال به من گفت تو این سن اسهال محسوب نمیشه آنتی بیوتیک نمیخواد، من نبات داغ هم به دخترم دادم و بعدش خوب شد دیگه، فقط تا می تونی شیر خودتو بده تا آب بدنش کم نشه. 

واقعا خوب شد اخه میگن شیرینی بد ترش میکنه

نه برا من خوب شد ، نبات و گذاشتم رو حرارت باز شد یکم آب جوشیده بهش اضافه کردم سرد که شد تو شیشه ریختم خورد، و شیر خودمو بهش دادم

ممنون ولی درست نمیشه یه جوری تکه تکس

الان سه چهار روزه هنوز ایهالش خوب نشده؟ اینجوری بچه آب میشه. اگه بی حال شده حتما ببرش سرم بزن

الان سه چهار روزه هنوز ایهالش خوب نشده؟ اینجوری بچه آب میشه. اگه بی حال شده حتما ببرش سرم بزن

نه بابا 

الان بهتره

دوبار بردم بیمارستان

الان روزی ۳ بار میره

ولی آبکی و دلمه دلمس

گلاب به روت