ولی ۱ ماه بعدش نوبت میده من ۱ هفته ای میخوام و قیمتش تا ۴/۵ بشه کل هزینه ام و اینکه یکی به اسم جزایری یا جزیری یه همچین اسمی داره میگن ۲۷۰۰ میگیره و کارش خوبه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
هیچ دکتری تو اهواز نرو.همه دکترا یه خوب دارن یه بد.قاضی پور دیدم خوشن نیومد.اما نکته مهنش اینه حتما گوش حلق بینی باشه .خانی متخصص فک وصورته.میشنهاد میدم پیش گوش و حلق و بینی بری که مجاری تنفسیتم حواسش باشه
من خودم یه بار بینی مو عمل کرده بودم و نامتقارن بودش و هم اینکه مشکل تنفسی داشتم واقعا ناراضی بودم . خیلی دنبال دکتر گشتم که برای بار دوم بینی مو بدتر نکنه برای همینم با معرفی دوستم رفتم پیش دکتر زهتاب و الان شش ماه که از عملم میگذره و خداروشکر راضیم و اصلا مشکلی ندارم واقعا دکتر زهتاب هم با تجربه است و هم اینکه دکتر منصفیه . خدا خیرش بده
دکتر زهتاب تو اهواز که خیلی معروفه چرا به ایشون مراجعه نمی کنید. هزینه هاشونم خیلی مقرون به صرفه س . شمارشون می تونید از این طریق ازشون وقت بگیرید.:٣٣٩٢٢٨٩٣-٠٦١
عافرین دقیقا دکتر حسین ختمی خیلی خوبه من خودم از هر کی پرسیدم واسه عمل بینی ام گفتن برو پیش ختمی . رفتم خیلی ام راضی ام الان هم از هزینه ش هم کار دکتر هم شکل بینی ام خیلی ام راحت بود فقط یه هفته اولش اذیت شدم بعدش زود خوب شدم