2777
2789

قیمتا که برای هر نفر میتونه فرق کنه عزیزم اما اگه میخ.ای فرم بینیت طبیعی باشه و بی نقص میتونم دکتر محمدعلی حسینی رو بهت معرفی کنم که جراح و متخصص گوش و حلق و بینیه و یکی از بهترین جراحای بینی تو اهواز به حساب میاد. من یکی از دوستام پیش ایشون عمل کرده و خیلی خوب شده. من خودم میخوام برای تیپ پلاستی بینیم برم پیششون. نمونه کاراشو که من تو اینستا میبینم خیلی عالیه. توام یه سر بزن ببین به نظرم https://www.instagram.com/dr_m.a.hosseini/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عافرین دقیقا دکتر حسین ختمی خیلی خوبه من خودم از هر کی پرسیدم واسه عمل بینی ام گفتن برو پیش ختمی . ر ...

ختمی واقعاکارش افتضاحه منوک نابودکردبعدچهاربارعمل ببختم کرده نه تنفس دارم نه بوروحس میکنم نهظاهرشوک دیگه نگم خواهشاگول تبلیغ پیجشونخوریدهمش فتوشاپه ناراضی زیادداره

برای هزینه باید بری معاینه شی آخه حتما همینطوری که نمیشه دکتر خوب اما بخوام بگم دکتر محمدعلی حسینی ...

آره واقعا دکتر حسینی کارشون حرف نداره

من دوستام پیششون عمل کردن دارم میبینم دیگه

اصلا هیچ ایرادی نمیشه گرفت از بینیشون

دکتر زهتاب تو اهواز که خیلی معروفه چرا به ایشون مراجعه نمی کنید. هزینه هاشونم خیلی مقرون به صرفه س . ...

دکتر زهتاب کجاش منصفه😂 اصلا ایشون معروفه به کیفیت پایین و قیمت بالا.اصلا دیگه مراجعه برای جراحی نداره روی اورده به لیزر