2777
2789
عنوان

اخرین قهرتون با شوهرتون سر چی بود ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 179 پست

دو ماه پیش بود ک برای داداشش بدون اینکه به من بگه یکاری انجام داده بود!!

باردارنیستم 😔همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر 

زورتون نمیرسه نفرین میکنید. حداقل شوهرتونو که نفرین نکنید.بلاش شمارم میگیره

خدا از مردایی که اذیت می‌کنه نگذره دفاع الکی نکن 

روزتون زیاده ک‌چی زنای بیچاره رو آزار بدین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین پنج دقیقه پیش، گفت پاشو بریم خونه مامانم گفتم ما که دیروز اون جا بودیم من نمیام دعوا کرد و رفت. ...

خب بریدخونه مادرشوهراتون چرانمیرید؟.... بعدباسیاست زنونه کم کم کمترش کنین نه باقهرودعوا

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
چرا سرد شدین؟حالا که بعد از این همه سختی نی نی دارین که باید خوش تر باشید. قبلا هم سرد بودید؟

از وقتی حامله شدم عوض شده.خیلی سرد شده.خیلی محبت کلامی داره اما سرده.

قبلا یه مدت خیلی کوتاه حدود دوماه اینطوری شده بود .

الان حدود یک ساله کوه یخ شده

چرا ولی زنایی رو میبینم که کیفشونو شوهشون حمل میکنه خندم میگیره. کلید رو پرت کرده پیشت که بگیریش افت ...

مگه عیبی داره همسر کیف خانومشو بگیره!!!

الان قرن 21 ن عهد بوق 

اینا همش نشونه ی دوس داشتن و ارزش گذاشتن 

شاید خانوم ب هر دلیلی خسته باش نباید شوهرش بگیره کیفشو!!

شما حتما ازاون دسته این ک توقع دارین ی خانوم بچه ش بغلش باشه کیف بچه و کیف خودشم خودش بگیره بعد همسرش عین مترسک کنارش راه بره!!

الان یعنی از خانومایی ک کت همسرشونو نگه میدارن هم خندتون میگیره یا نه ب نظرتون مرد باید غرور داشته باش😂😂😂

قهر نمیکنیم اصلا خدا رو شکر❤

بحثمون شده اما با قهر نکردیم تو این چند سال 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

دوستان شماهم اولای ازدواج زیاد دعوامیکردینو بعداز چندسال آرومترشدین؟یا فقط من اینجوری شدم

باردارنیستم 😔همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر 

اتفاقا شوهرمن اگه خیلیییی حرصش بدی داد میزنه وگرنه منم ساکت میکنه میگه یواش صداتو بیار پایین اما بی ...

وای نه خیلی سختمه کلا تن صداش این مدلیه من تحملم یهو تموم میشه میزنم زیر گریه

من یه مذهبی منور الفکرم😊
میترسیدم خواستم یعنی نفهمه پونصد تو کارتش بود اسمس بانکش رو مسدود کردم رفتم عابربانک . خودش خواب بود ...

بارانیده جونم دلم برات کبابه همیشه داستان زندگیه غم انگیزت تو ذهنمه فقط از خدا برات راه نجات میخوام  

تقصیرشما چون اول شمازدی... حالا چی میشد ایندفعه اون پورشه رو برداره🤔

راس میگی🤔اقا اصن من پورشه قرمز دوس ندارم 😊البته اینکه تا حالا از نزدیک ندیدم بی تاثیر نیس 😑

دیگه الان وقتشه چشمامو ببندم وقتی باز کردم تو نیویورک باشم :/ بسع مسخره بازی
چند روز پیش تولدم بود یادش نبود منم هیچی نگفتم ولی از حرصم سر چیزای الکی باهاش قهرم 

ما فردا شب سالگرد ازدواجمونه اما من اصلا یادم نبود شوهرم فک کرده من یادمه خاسته غافلگیرم کنه امشب از سرکار اومد دیدم کیک خریده😍😍😍قربونش برم الهی

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...