2777
2789
عنوان

اخرین قهرتون با شوهرتون سر چی بود ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 179 پست

همین الان باهم قهریم سر هیچی

چون من حوصله نداشتم هورمون هام بهم ریخته بود یخورده غر زدم ناز کردم

اونم گفت خودت خوب شو بیا

منم ناراحت شدم ک هیچ تلاشی برا خوب شدنم نکرد

قهر کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیک ظهرمو نخوندی هر سری میخوام برم پزشک قانونی یا دادگاه پسرم دنبالم نمیاد انقد اذیتم میکنه انقد پ ...

خو بذارش پیش یکی یه ساعتی امانت تا بریو بیای

مامانی مادرشوهری

پشت گوش ننداز شاید خدااااایی نکرده اوضاعت بدتر شه

مخصوصا ک میگی پسرتم پرخاش گره

اونم بزرگ تر شه شاید خوب نشه

البته ایشااااالله ک خوب میشن زودی و سرشون ب سنگ میخوره

خو بذارش پیش یکی یه ساعتی امانت تا بریو بیای مامانی مادرشوهری پشت گوش ننداز شاید خدااااایی نکرده ا ...

بچم ده سالشه مامانم اصلا حاظر نیست پسرمو یه ساعت بدون من نگه داره چون همش قهر میکنه میره تو کوچه ها. پاشم درد میکنه نمیتونه بدوه دنبالش😕 دیگه به جز مامانم هیچ کس ندارم با خواهر برادرامم که اصلا نمیرمو بیام به خاطر اخلاق پسرم😢😢😢😢😢

اخريش ديشب بود رفتيم بيرون يه دختره زيادي باز لباس پوشيده بود شوهرم تريپ برداشت گفت هر چيزيم حدي داره بعضيا واقعا بد ميپوشن بعد مانتو دختره مث خواهرشوهرم بود من گفتم  مث خواهرت پوشيده كه بدبخت كجاش بده😂😂😂بهش بر خورد گفت به منظور گفتي من گفتم نه تو الكي حساسي ولي دروغ گفتم واقعا به منظور گفته بودم 🤣اخه خواهر خودش خيييييييلي ازاد لباس ميپوشه  ديگه شب بغلش كردم گفتم ببخشيد اگه منظورمو بد رسوندم اونم معذرت خواهي كرد ازم  كلا زود اشتي ميكنيم 😍

پسرم ، پاره ي تنم ، بي صبرااانه منتظر گرفتن دستاي قشنگم ❤️❤️❤️
وای چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه سر چی؟! بگو حداقل ما عبرت بگیریم

تضاد فرهنگی و طبقاتی داشتیم.  همسرم فوق العاده دهن بین بود.  چشم چرون و کاملا خسیس.  هر کی رو میدید میکفت همونطوری بگرد همیشه منو با دیگران مقایسه کرد.   تو نامزدی همیشه اشک میریختم بخاطر اختلافاتمون.. خلاصه که اگه میخاهید ازدواج کنید حداقل دو سال با خودش و خانواده ش رفت و آمد کنید تا بشناسید طرفتون رو.  من که بیست سالم بود مطیع مادرم بودم. خواهشا با زندگی و جوونیتون بازی نکنید 

شما اگه مرد بودی تو ساایت زنونه نمیپلکیدی

مثلا چی شده؟

هدفم شناخت خانوماست.

چی از شما کم شده حالا؟خجالت میکشین؟

روزای اول تاپیکاتون برام خنده دار بود اما حالا بهتر خانومارو میشناسم مثلا همین که هر اتفاقی که براتون میفته به اشتراک میزارین اما مردا کاملا برعکس مشکلاتشون رو خودشون حل میکنن.مشکل کشور ما جدایی دو جنس و عدم شناخت جنس مخالف این بلا رو سر زندگی ها آورده

این برداشت شما بوده  آیا صریحا خودشون این حرفو زدن؟ شاید اون خانوم دستاش درد میکرده  شا ...

شما کاملا برای خودتون بریدید و دوختید.ولی این دوره زمونه هیچی سر جاش نیس.احتمالا مجرد هم هستید؟درسته؟

شما کاملا برای خودتون بریدید و دوختید.ولی این دوره زمونه هیچی سر جاش نیس.احتمالا مجرد هم هستید؟درسته ...

شما سعی کنید زندگی خودتون همه چیزش سر جای خودش باش بقیه ش درست میشه 

اصولا غرور کاذب خوب نیس زندگی مشترک میدون جنگ نیس ک با کیف برداشتن و کلید برداشتن آتش بس بشه و ضعیف ب شمار بیای 

احتمالا تاحالا از اعماق قلبتون کسیو دوس نداشتید ک اینطوری غرورتون براتون مهمه