الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خو بذارش پیش یکی یه ساعتی امانت تا بریو بیای مامانی مادرشوهری پشت گوش ننداز شاید خدااااایی نکرده ا ...
بچم ده سالشه مامانم اصلا حاظر نیست پسرمو یه ساعت بدون من نگه داره چون همش قهر میکنه میره تو کوچه ها. پاشم درد میکنه نمیتونه بدوه دنبالش😕 دیگه به جز مامانم هیچ کس ندارم با خواهر برادرامم که اصلا نمیرمو بیام به خاطر اخلاق پسرم😢😢😢😢😢
اخريش ديشب بود رفتيم بيرون يه دختره زيادي باز لباس پوشيده بود شوهرم تريپ برداشت گفت هر چيزيم حدي داره بعضيا واقعا بد ميپوشن بعد مانتو دختره مث خواهرشوهرم بود من گفتم مث خواهرت پوشيده كه بدبخت كجاش بده😂😂😂بهش بر خورد گفت به منظور گفتي من گفتم نه تو الكي حساسي ولي دروغ گفتم واقعا به منظور گفته بودم 🤣اخه خواهر خودش خيييييييلي ازاد لباس ميپوشه ديگه شب بغلش كردم گفتم ببخشيد اگه منظورمو بد رسوندم اونم معذرت خواهي كرد ازم كلا زود اشتي ميكنيم 😍
وای چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ آخه سر چی؟! بگو حداقل ما عبرت بگیریم
تضاد فرهنگی و طبقاتی داشتیم. همسرم فوق العاده دهن بین بود. چشم چرون و کاملا خسیس. هر کی رو میدید میکفت همونطوری بگرد همیشه منو با دیگران مقایسه کرد. تو نامزدی همیشه اشک میریختم بخاطر اختلافاتمون.. خلاصه که اگه میخاهید ازدواج کنید حداقل دو سال با خودش و خانواده ش رفت و آمد کنید تا بشناسید طرفتون رو. من که بیست سالم بود مطیع مادرم بودم. خواهشا با زندگی و جوونیتون بازی نکنید
روزای اول تاپیکاتون برام خنده دار بود اما حالا بهتر خانومارو میشناسم مثلا همین که هر اتفاقی که براتون میفته به اشتراک میزارین اما مردا کاملا برعکس مشکلاتشون رو خودشون حل میکنن.مشکل کشور ما جدایی دو جنس و عدم شناخت جنس مخالف این بلا رو سر زندگی ها آورده