2777
2789
عنوان

اخرین قهرتون با شوهرتون سر چی بود ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 179 پست
من آخرین دعوامون یادم نیست انقدر نسبت به هم سرد شدیم کاری به کار هم نداریم که دعوامون بشه

چرا سرد شدین؟حالا که بعد از این همه سختی نی نی دارین که باید خوش تر باشید. قبلا هم سرد بودید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر اینکه کدوممون پورشه قرمز رو برداریم 🙂هی من میگفتم برو مازاراتی قرمزرو بردار بزار من اینو بردارم ...

تقصیرشما چون اول شمازدی... حالا چی میشد ایندفعه اون پورشه رو برداره🤔

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
چه جوری بزنمش بدنش سفتو قدرتمنده من شلوآبکیم 😢 تازه کبودی بازوم خوب شده بود حالا زانوم😔

آخه حق ندارند بزندت ینی چی آخه . چجوری تحمل می‌کنی 

ینی سر هر دعوایی کتک کاری می‌کنه 

چند سالته

یه هفته پیش سر اینکه چرا انلاینی و جواب منو نمیدی ؟؟؟ زود زود قهر میکنم بعد میاد منت کشی

این کارو نکن . خستش نکن. بعد خودت ضرر میکنی. تا ی جایی میاد منت کشی . مردا وقتی خسته میشن دیگه هیچکسی نمیتونه راضیشون کنه ک برگردن ب زندگی

تن صداش بلنده من اذیت میشم چون تو خونمون ارومه ارومه فقط منم بچه خونمون به آرامش عادت دارم انقدر بلن ...

اتفاقا شوهرمن اگه خیلیییی حرصش بدی داد میزنه وگرنه منم ساکت میکنه میگه یواش صداتو بیار پایین

اما بیمحلی میکنه اینش خیلی ازاردهنده س نمیتونم تحمل کنم برا خودش اهنگ گوش میده فیلم میبینه بازی میکنه کاراشو میکنه میره پایین مامان ایناشو میبینه و......

منم انقد حرصم میگیره میرم مخش دعوامون شدید میشه نهایتا داد میزنه😁😁

دلم بهانه دارد!                                                          تو میدانی بهانه چیست؟                                          بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...                      

همین دیشب خواهرم اسباب کشی داره بچه هاش وفرستادخونه ماشوهرم میگفت نیاین اینجا من میخوام بخوابم دعوای شدیدکردیم الان خودش اومدحرف زد 

روزگارغریبی ست دوستان هم غریبه شدن صراحی