میترسیدم خواستم یعنی نفهمه پونصد تو کارتش بود اسمس بانکش رو مسدود کردم رفتم عابربانک . خودش خواب بود ...
به پدر مادرت بگووو
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
تن صداش بلنده من اذیت میشم چون تو خونمون ارومه ارومه فقط منم بچه خونمون به آرامش عادت دارم انقدر بلند حرف زد گفتم اروم دارم اذیت میشم اخر کلی گریه کردم از دستش معذرت خواهی کرد
همین پنج دقیقه پیش، گفت پاشو بریم خونه مامانم گفتم ما که دیروز اون جا بودیم من نمیام دعوا کرد و رفت. اولین دعوامون بود بعد ازدواج تازه یک ماه و خورده ای عروسی کردیم
ماکه زیاد قهر میکنیم اما اخریش دو یا سه شب پیش بود که نمیتونم بگم سرچی دعوا کردیم آخرشبم بود اینطورموقع ها یکی دوروز قهرمون طول میکشع ولی اون شب نزاشت با ناراحتی بخابیم و دقیقا دوساعت منت کشی کرد ومسخره بازی دراورد تا بخشیدمش
دلم بهانه دارد! تو میدانی بهانه چیست؟ بهانه همان است که چمدان خالی را میگذاری کنار در تا بترسد، روسرت ات را شل میبندی تا اشاره کند "بکش جلو آن بی صاحب را " بی آنکه چتر بر سرت بگیری به باران میروی تا چتر نگاهش را روی سرت که نه روی دلت نگه دارد... خلاصه برای ما فقیر فقرا که به داشتن یک کف دست مهر و محبت محتاحیم ، بهانه همان است که دلت پرواز بخواهد اما کلی هزینه بابت قفس داده باشی...
منم شوهرم زیاد کارنداره اما وقتی مادرشوهرم اینا زنگ میزنن جمعه بیاید ومن میگم نمیام دعوامون میشه
خوبه مال تو دعوت میکنن مال من دعوت کنن با کله میرم😂😂
خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗