2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خاطره بگم یک ماه پیش عروسی رفته بودیم سمت پدری بعد یه هم بازی داشتم اسمش برای مثال میزاریم مراد ، مامان بزرگه منو دیده بود هی میگقت مراد دانشگاه میره برو باهاش دوست شو نزار کسی باها ش دوست شه مراد پسر خوبیه درخونه ۲۰ سالشه فلان ، بعد من توجه نکردم ، من نمیتونم به بزرگتر از سنم بی احترامی کنم یا بد حرف بزنم دم در بودیم داشتیم رقص مردا میدیدیم یهو مامانبزرگه منو دید دست من بکش بکش بیا مراد ببین  از اونور هم مامان مراد دست مراد میگرفت بیا مراد ببین اخرش من از سمت راست دوییدم اونم از سمت چپ 😂🤣

اونایی که بدون شناخت تو‌ خیابون و محل کار و …هستن رو همون اول میگم تمایلی به صحبت در این‌مورد ندارم .

اگه هم از طرف خانواده اقدام کنن که بازم خانوادم رد میکنن.

کلا سخت نمیگیرم و کار خاصی انجام نمیدم فقط همون اول راحت نه میگم.

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

خانوادشون چه اوپن مایند بودن شمارا برای دوستی با هم داشتن اشنا میکردن😂

بعد پدرم نبود تو عروسی بابام بدش میاد بزور یکی اشنا کنن کلا خوشش نمیاد اعتقاد به علاقه و عشق داره اگه بود دعواشون میکرد ، بهش تعریف کردم بجای اینکه عصبی بشه بدتر بهم میخندید😂😂