2777
2789
عنوان

اخرین قهرتون با شوهرتون سر چی بود ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2568 بازدید | 179 پست
زرشک😅😅 به نظرت اگه پول میداد از کارتش پول برمیداشتم یه عمره پول به من نمیده با کلی ترفند و زحمت هم ...

بیشتر برمیداشتی حداقل دلت نسوزه صد تومن دیه کبودی زانوت هم نمیشه ک دختر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر اینکه کدوممون پورشه قرمز رو برداریم 🙂هی من میگفتم برو مازاراتی قرمزرو بردار بزار من اینو بردارم میگفت نه اون دفه هم تو کانادا تو پورشه قرمزرو برداشتی خلاصه تا خواستم بزنم تو گوشش از خواب پریدم 😥😣😁

حالا تقصیر کی بود ؟🤔😆

دیگه الان وقتشه چشمامو ببندم وقتی باز کردم تو نیویورک باشم :/ بسع مسخره بازی
دعوامیکنیم حسابی ولی قهرنمیکنیم قهرمون از اوج شروع میشه بعدم به غذاخوردن ختم میشه تموم میشه میره الب ...

وااای من دعوا میکنم منظور از دعوا بحث  کردنه یکی من میگم یکی اون ادامه میدیم یا اون میره اتاق با من که یاکت باشیم بعد من حرف نمی زنم تا ده روز اونم تا التماس  نکنه حرف نمی زنم من اصلا طرفش نمیرم چون همه تقصیر گردن اونه دعواهامون  بخاطر کارای  اونه 

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
نمیده از جیبش بردار منم شوهرم ماهیانمو  نده موجودی کارتشو  میگیرم اگه زیاد بود میگم بدهی ت ...

نه عزیزم جیبشم قایم میکنه اصلا کلا راضی نیست هیچ پولی بهم بده ده ساله میگم کارت یارانه رو بده من نمیده😔 یارانه منو پسرمو نمیده به خودمون. پولاشم قایم میکنه. نه با دست خودش پول بهم میده نه دزدی جواب میده😕

وااااا چرا زن آدم نیست 

چرا ولی زنایی رو میبینم که کیفشونو شوهشون حمل میکنه خندم میگیره.
کلید رو پرت کرده پیشت که بگیریش افتاده روی زمین باید برش داری. مهم نیست طرف زن باشه یا مرد

نه عزیزم جیبشم قایم میکنه اصلا کلا راضی نیست هیچ پولی بهم بده ده ساله میگم کارت یارانه رو بده من نمی ...

وااای عزیزم 

بدت نیادا شوهرت خیلی خیسسه 

شوهرت چیکارس؟

خداجونم دلم برای نی نی نداشتم تنگه😢😭😭😭 خودت بهمون رحم کن و برامون معجزه کن من بهت ایمان دارم خدای خوبم منتظرم بیشتراز این نذار انتظار بکشیم خیلی دوست دارممم😍😘😙😗
بیشتر برمیداشتی حداقل دلت نسوزه صد تومن دیه کبودی زانوت هم نمیشه ک دختر

میترسیدم خواستم یعنی نفهمه پونصد تو کارتش بود اسمس بانکش رو مسدود کردم رفتم عابربانک . خودش خواب بود بعد که پاشد رفت سوپری سیگار بخره اومد گفت از کارم پول کم شده پسرم گفت حتما مامان برداشته تو خواب بودی رفتی بیرون صبحی. دعوا و کتک کاری شروع شد انقد من بیچاره رو کتک زد که حد حساب نداره 😢

جمعه قبلی بود گفت بریم خونه مامانم منم گفتم نمیام 

😂😂😂

به من نمیگه اگه بگه هم میگم دل درد دارم یا سرم درد میکنه اونم هیچی نمیگه  آخر سرم نمیریم میدونه دعوا بشه قهر میکنم  ادامه نمیده😂😂😂😂