2777
2789

من دختر داییم فعلا320 میلیون خریده 

برگام ریخته اخه 300 میلیون مگه چی خریده

شماهم تا اینقد خرید میکنید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پارسال واسه خواهرزادم هزینه کردیم، حدودا دور و ور ۳۰۰ اینا شد دیگه.... دقیق یادم نیست

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

ضروریات بخری،  مارک نخری،  خیلی کمتر از این درمیاد. 

بعضیا آشغال زیاد میخرن که به چشم بباد که اصلا ضروری نیست

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

۱۳سال پیش چهار و نیم تخت و سرویس 

۱۶۰۰سرویس کالسکه و کریر و کیف حمل و اینا شد 

دیگه لباس و این چیزها تو ذهنم نیست چقدر هزینه کردیم 

خیلی من سیسمونی گرفتم برای دخترم اون موقع ارزون بود همه چیز با ده تومن کلی وسیله میشد بخری 

لباس از نوزادی تا ۷/۸ساله بشه رسم بود می‌خریدند

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
۱۳سال پیش چهار و نیم تخت و سرویس ۱۶۰۰سرویس کالسکه و کریر و کیف حمل و اینا شد دیگه لباس و این چیزها ت ...

اخه ما اطرافمون همه میخرن یکیشون دکتره وضعشم توپه ولی اینقد برا بچش خریده نکرده 

300 میلیون زیاده 

اره همین حدود شد 

سرویس چوب ۶۴

تخت کنار مادر کالسکه کریر هر کدوم حدود ۱۲ تومن

ست احاف تشک بچه گانه برای هر تخت حدود ۴ تومنه

لباسای بیرونش حدود ۱۰ تومن 

یه ست حوله ۲ تومن

یه اویز تخت چیه میچرخه اهنگ میخونه یه پلاستیکه با دوتا باتری ۳ تومن

شیر دوش و فین گیر و سوهان برقی و دماسنج دیجیتالی هم برند بخره گرونه من شیر دوشمو میدونم حدود ۱۴ تومن شد

یه وان با دوتا لگن چیه مگه شده ۷ تومن

لباساش لباساش ۱۵ تقریبا

یه دونه عروسک فسقلی برای اویزون کردن از کریر یه تومنه

قیمتا پشم ریزونه کلا

حالا ما کلا اسباب بازی نخریدیم 

تبریک

1
5
10
15
20
25