2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره 🌙💙 بیاین حرف بزنیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 113 پست
منظورممممم مادام بودددددددببخشیدآخه عادت دارم کلماتوتغییرمیدم حواسم نبوداینجاکسی ازعادتای من خبرندار ...

ای جونممممم....اصن بادوم مگه چشه؟ خیلیم از مادام بهتره 😘😍😅

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام یادم رفت پابرهنه پریدم تو تایپیکا وای وای     سلام به استارتر رر جون و اعضا نوشته ب ...

یا خدا...خدا عقل بده به مدیر تبلیغاتی اون شرکت 😐😂

فدات شم خوشگل خانم.خوش اومدییییییی

واااااااااااااااااااااااااای بعلهههههههههههههههههه چه جورم  همین الان م دارم اهنگ فرانسوی گوش ...

ایشالا باهمممم بریمممم اونجا خیلی خوبه من دیوونه اونجام😍😍😍😍😍😍ماچ به کلتتت😘😘😋

دلتو گردگیری کن خانوم ، مثه خونه ... یه دسمال بکش رو کله غصه هات ، بریزشون دور از پنجره🍃🍂🍁
ای جان منم خییییلی وقته عروسی نرفتم دلم خواست چجوریه؟ شاده خیلی؟😍

هم شاده هم اهل ادا و پز نيستن ، همه با هم خودمونين ميگن ميخندن ، ميرقصن سبك بازي، 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

بیا راجع ب رویاهامون حرف بزنیم 

بدجووووووووور موافقمممممممممممممممممم خیلی خوبه.

شما شروع کن تا من جواب های قبلی رو بدم برسم بهتون 🙈🏃🏃🏃

بیا راجع ب رویاهامون حرف بزنیم 

اخ گفتي من يكميشو فتم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

آخ جون بالاخره اذون گفتن حالا میخونم بازم بعدش بیدار میمونم 😟😵

عزیزم 😅 خواستی بعدش بیا اینجا.

دعا کن برام سر نمازت....قبول باشه عزیزم ❤

همین دو تا تاپیک قبلی خودمه...نمیدونم تا کجاشو خوندین.

خوندم عزیزم، جالب بود در کل ولی به نظرم حقوق خیلی پیش پا افتاده تری دارن خانم ها که داره پایمال میشه و مقصرم خودشونن (یا خودمونیم) ، مثلا من خیلی دیدم که همسرشون اجازه نمیده تنها برن بیرون کلا هیچ ازادی ندارن و هیچ کاری هم نمیکنن

خوندم عزیزم، جالب بود در کل ولی به نظرم حقوق خیلی پیش پا افتاده تری دارن خانم ها که داره پایمال میشه ...

مرسی که خوندین بله متاسفانه...تلاشی هم برای خودآگاهی خودشون نمیکنن 😢 همین نی نی سایت رو خودت میبینی دیگه...

مرسی دوستم ❤😘