2777
2789
عنوان

خوابم نمیبره 🌙💙 بیاین حرف بزنیم....

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 113 پست

حالا بیاین یه چیز دیگه بگم.نخندین هااااا 

من واقعا دوس دارم یه روزی اینکارو عملی کنم هرجور شده.

همیشه دوست داشتم برم آفریقا یا مناطق به شدت محروم و فقیر یه پسر یا یه دختر(فرقی نداره) که به شدت استعداد فوتبالی  داره رو انتخاب کنم بعد به فرزندی قبول ش کنم ولی به صورت دورادور...بفرستمش جای خوب،لباس و غذا و کلا شرایط زندگی مناسب،مدرسه فوتبال خوب...ولی اون هرگززززززز منو نبینه حتی تصویر و عکسمو.فقط به صورت ایمیل در ارتباط باشیم.ساپورت مالی و روحی بشه دیگه...بابا لنگ دراز چجوری بود من بشم مامان لنگ دراز ش...نخند خانم جدیه😅😂 بعدددددددد اون هی پیشرفت کنه تا حدی که نامزد توپ طلا شه...بعد اونجا همو برای اولین بار ببینیم بعد هی بغل هم زاااار بزنیم...😂😂😂😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

افرين، درست گفتي، دقيقا، ولي كلا هيچ وقت دوست نداشتم پدر مادرم خواهر بردارم كسي ديگه بوده باشه& ...

منم همین طور...خانوادگی تصور کن 😂 کلا در حد شوخی و فان بود وگرنه معلومه که خانواده و زندگی مونو دوست داریم.یه زندگی تخیلی و فانتزی و دوز از واقعیت...منظورم بود😘😘💕💕💕😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین طور...خانوادگی تصور کن 😂 کلا در حد شوخی و فان بود وگرنه معلومه که خانواده و زندگی مونو دوس ...

چی از یه رویا شروع شد برات ؟؟؟

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
چی از یه رویا شروع شد برات ؟؟؟

کلا دلیل زندگی م و تلاش کردن و نفس کشیدن من رویاهامه.یکیش مرتبط با همون هنریه که گفتم....دومی زندگی تو پاریس.اینا بزرگ تریناشه.کلا من همه زندگیم بر پایه و اساس ارزوهامه

کلا دلیل زندگی م و تلاش کردن و نفس کشیدن من رویاهامه.یکیش مرتبط با همون هنریه که گفتم....دومی زندگی ...

من هیچ وقت رویای خاصی نداشتم یهویه تصمیم عجیب گرفتم کنترات دنبالش رفتم عملی بشه بعد گفتم اخ تموم شد بریم دنبال فکر بعدی 😂😂😂

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
من برم یه فصل دیگه بخونم خیلی خیلی خیلی از دیدنت خوشحال شدم 😘😘😘

منم همین طور عزیزم...خیلی دوست دارم هرازگاهی باهم حرف بزنیم.موفق باشی ❤💪

منم همین طور...خانوادگی تصور کن 😂 کلا در حد شوخی و فان بود وگرنه معلومه که خانواده و زندگی مونو دوس ...

متوجه شدم.یعنی هر موقع هر مکان و زمانی فانتزی سرایی کردم خونوادم همین بودن 

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

حالا بیاین یه چیز دیگه بگم.نخندین هااااا  من واقعا دوس دارم یه روزی اینکارو عملی کنم هرجور شده ...

خوشم میاد از رویات که میخای زار بزنی.اتفاقا من آرزومه چند تا بچه رو سرپرستی و تامین کنم.و سالمندان واقعا نیازمند.وقتی میبینم یه پیرمرد نشسته دست فروشی واقعا تا چند روز فکر میکنم که اگر تامین بود چرا باید بیاد دست فروشی الان وقت استراحتشه بره پارک یا یه تفریح

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷