2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 51 پست
عزیزم شما ک برای مسائل تا این حد خصوصی خودت و نامزدت نمیتونی تصمیم بگیری کمی بیشتر فکر کن و عجله نکن ...

ممنون ولی مشکل اینه که رابطه ی ما رسمی نیست و یجورایی من گیرم الان ، بین محدودیتای خودم و نیازای اون وگرنه میتونستم تصمیم بگیرم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو منم نياز دارم اما رسمي و قانوني وگرنه كه همون دوست ميمونديم

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

اصلا زیر بار نرو.   تاحدامکان هم توخونه پیش خانواده هاتون همدیگروببینید...

بعدها همین خودش میادمیگه وقت دعوا که زودخودتو دراختیارمن گذاشتی و هول بودی وفلان وفلان....

بعدشم طرف ۲۱سالشه.هنوز عقلش کامل نیست.ازکجامعلوم دوروزدیگه نزنه زیرحرفش؟وبگه هنوززوده یانمیخوام؟

از ماگفتن  اصلااااا به هیچ وجه کوتاه نیا 

هرچقدرم قهرو اخم وتخم میخوادبکنه  اهمیت نده

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

سلام من مادرانه نصیحتت میکنم عزیزم اصلا با نامحرم تماس بدنی نداشته باش در روایات هم آمده عشق و محبت با هوس آلوده بشه نفرت و دشمنی میاره .دخترم تو مثل برگ گل نازکی خودتو پاکدامن نگه دار تا خدا کمکت کنه اون پسر از روی هوس ازت خواسته داره .اگر محرم شدید عشقتون بیشتر میشه خواهشا به عواقبش خوب فکر کن شاید خودت از اون پسر و احساست مطمئن باشی از اون چی 

صدایت میکنم در لحظه های خیس نیایش ،لحظه هایی ازجنس پرستش!باتوسخن میگویم!گاه بازبان،گاه با اشک،خودت حاجتم رابرآورده ساز!   ای یگانه معبود من!