2777
2789
عنوان

شما اگه جای من بودین چیکار میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 51 پست
خب ازدواج خرج داره و اون باید خیلی خودشو جمع و جور کنه و مطمئنن پدر و مادر من تا درسم تموم نشه اجازه ...

عزیزم من و‌شوهرم هم تقریبا سنمون کم بود و شرایط شمارو داشتیم.  شوهرم الان با زبون خودش اعتراف میکنه. اگه اون موقع  یعنی قبل ازدواج. به پیشنهاداتم   جواب میدادی و قبول میکردی من  الان  دیگه اون حسو بهت نداشتم  با این که. همیشه. بحث داشتیم. و بهم میگفت. من و تو میخایم ازدواج کنیم و ..... من راضی  نمیشدم. شش سال. صبر کردیم. 

مطمعن باش در اینده به زبون میاره  پس صبر کن و به خودت احترام بزار   بگو هر چقدرم نیازه  صبر کنید.  اگه واقعا همو دوستدارید  

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من و‌شوهرم هم تقریبا سنمون کم بود و شرایط شمارو داشتیم.  شوهرم الان با زبون خودش اعتراف م ...

ممنون از راهنماییتون ایشالا به پای هم پیر شین❤

شما چیکار کردی؟چیشد نتیجش

ما رابطه کامل باهم داشتیم من ب همسرم همون زمان اطمینان داشتم ولی شما ریسک نکن من نتیجه بدی نگرفتم خدارو صدهزار مرتبه شکر از همون موقه تا همین الان ک کلی گذشته خیلی خوبیم ولی شما اگ خاستی ب نامزدت کمک کنی وارد رابطه کامل نشو 

واقعا همو میخایم...

اشتباه نکن یکی رو میشناختم با پسر داییش نامزد کرد یه صیغه دوماهه هم خوندن پسره هرشب خونشون بود بعد دوماه گفت نمیخوامت با اینکه فامیل بود صیغه بودن نکن اینکارو عزیزم به هیج وجه

من اونقدر به داشته هام فکر میکنم که وقت نمیشه به نداشته هام فکر کنم❤❤❤

ببین گلم تو الان نوجوونی واقعا فکر میکنم اصلا برای اینجور کارا سن خوبی رو انتخاب نکردی چون ممکنه حتی درمورد ایشون هم نظرت عوض بشه

سنت سن تغییره یعنی هرلحظه تو یه شرایطی هستی 

الان خیلی چیزای دیگه هست که باید ازش لذت ببری فکر دانشگاه و انتخاب رشته مورد علاقه و رفت و آمد با دوست و اینا 

هنوز خیلییییییی زوده 

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

عزیزم تا عقد نکردی به هیچ نیازی پاسخ مثبت نده که بعدا کرفتاریش واسه خودت میمونه.دختر دایی من بعد شش سال عقد از نامزدش جدا شد با این که عاشق  هم بودن.تو دادگاه فرستاده بودن پزشکیه قانونی تا ببینن به نیاز شوهرش رسیدگی کرده یا نه.بعد که دیدن نکرده بهش شناسنامه حدید دادن

گر تن بدهی دل ندهی کار خراب است/چون خوردن نوشابه که در جام شراب است/گر دل بدهی تن ندهی باز خراب است/این بار نه جام است و نه نوشابه سراب است/اینجا به تو از عشق و وفا هیچ نگویندچون دغدغه مردم این شهر حجاب است/تن را بدهی دل ندهی فرق ندارد/یک آیه بخوانند گناه تو ثواب است/ای کاش که دلقک شده بودم نه شاعر/در کشور من ارزش انسان به نقاب است/هر جای جهان مرتبه زن بلند است/در کشور من زن مثل میت به حساب است/خریدند تنت را و بریدند کفنت را/به یک آیه و چند سکه ببستن دهنت را/نه روحی به کار است نه عشقی به بار است/فقط شهوت مردانه به اندام تو یار است/شکستند دلت را و غرور و حرمتت راسکوتت گرفت از تو تمام فرصتت رابه نانی تو راضی شدی و هیچ نگفتیهمین است که جاهل زده بر تو همتت را
ممنون از راهنماییتون ایشالا به پای هم پیر شین❤

فدات عزیزم   ان شالله شما هم زودتر  به هم برسین 😘

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩
خب ازدواج خرج داره و اون باید خیلی خودشو جمع و جور کنه و مطمئنن پدر و مادر من تا درسم تموم نشه اجازه ...

باور کن هرچی صبر کنه بیشتر قدرتو میدونه. اگه بخواد بخاطر نیاز جنسی شما رو رها کنه یا خیانت کنه پس یعنی عشق اش واقعی نیست و هوسه و چه بهتر که قبل ازدواج بره پی هوسش و شمارو بدبخت نکنه. ولی اگه صبر کرد و تلاش کرد زودتر بهم برسید اینجوری بیشتر قدر شما و نجابتت رو میدونه. خواهرانه میگم هیچ جوره زیر بار درخواست هاش نرو و فقط تشویقش کن تلاش کنه زودتر بهم برسید

عزیزم شما ک برای مسائل تا این حد خصوصی خودت و نامزدت نمیتونی تصمیم بگیری کمی بیشتر فکر کن و عجله نکن برای ازدواج والبته از مشاور خوب هم کمک بگیر . معمولا هر ادمی با توجه به نگرش خودش تو این مسایل تصمیم میگیره یکی دلش میخواد راحت باشه یکی نه. خوشبخت باشی