2777
2789
عنوان

خیلی گریه کردم بایین درد دل

423 بازدید | 38 پست

امشب خیلی دلم برای خودم سوخت تو فامیل ما رسم نیس اصلا جهاز رو دختر بخره همه جهاز پدر شوهر میخره ما سه تا جاری هستیم من دومیه هستم جاری اولی سومی خواهرن پدر شون خیلی پول داره ولی خوانواده ما وضع مالی خوبی نداره برای اولیه خیلی جهاز شبکی خرید ولی برای من بخداااا فقط سر سری گرفتن قاشق چنگالای جاری اولیه خیلی شیک ولی واسه من از این معمولی ترینا گرفت که قسم میخورم از اون ارزون تر نبودهمه وسایلام خیلی پایین تر از  اولیه بودن  خلاصه جهاز من افتضاح بود اونم فقط فقط بخاطر این که وضع خوانواده من کم تر بود حالا رفتن واسه این یکی جهاز گرفتن فوقولاده بود خیلی خیلی دلم شکسته ناخوآگاه گریم کرفت😭😭

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چ رسسسم خوبي😅😅بيخياااال اين حرفا برو خداروشكر كن ك خونواده خودت تو اين گروني مجبور نبودن برات بگيرن و كلا بد يا خوب نه منتي روته نه خونوادت اذيت شدن ايشالا خودتون توي زندگي شيكترين و قشنگ ترين هارو ميخرين عززززيزززم اين چيزا ارزش فكر كردن نداره😍😍

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

عیبنداره عزیزم ایشالاخداب خودتون بده ناراحت نباش بهدا فامیل ماازدواج کرد اول ازدواج گوجه میفروخت الان خودش زنش ماشین شاسی بلند سفرخارجه  ایشالا خدا ب شماام برسونه.مال دنیا بی ارزشه   بزار فرق بزاره خودش و خداش میدونن چراناراحت شی. ایشالا خداب خودتون بد ه

سرسری ردشو و زندگی کن دقت دق ات میدهد