2777
2789

و من جنگیدم 

بیست و چهار سال با پدری که بچه خودشو فاحشهه و حرومزاده خطاب کرد 

با مردی رفیق باز ، فاحشهه پرست که کل زندگیش رو خرج خانوادش و زنای هرزه دورش کرد و سهم من از پدرم فحش ناموس و حرف جنسی و کتک بود 

در اوج بچگی بزرگ شدم تا پناه باشم برای مادرم 

بزرگ شدم و سپری شدم مقابل پدری که دست هاش جای نوازش تنمو کبود میکرد

تحقیر شدم و غرورم له شد ولی قطره ای اشک نریختم تا دل مادرم نلرزه 

دختری که جسم لخت و کبودش روی تخت بیمارستان بود و همه از معجزه زنده موندنش میگفتن ولی دختر زیر لب از پدری میگفت که مقابل مادرش تنشو لمس کرد و قصد کشتنشو داشت 

بله من لمس شدم من کتک خوردم من با تنی بیجون‌ از خودم دفاع کردم 

دختری که بارها پدرش خواست بکشش و  مرگشو خودکشی جلوه بده 

دختری که از صدای نفس کشیدن و پای پدرشم متنفر شده بود و تنش میلرزید

دختری زود رنج و احساسی که مجبور شد برای دفاع از خودش بشه یکی شبیه خودشون

دختریکه یکبار بوسیده و بغل نشد

دختریکه یکبار دخترم صدا زده نشد 

دختریکه از خانواده داشتن فقط فامیلی پدرش رو به ارث برده 

من زنده موندم

من بارها مرگ رو بچشم دیدم 

من توی جهنم زندگی کردم

من پا به پای مادرم جنگیدم 

با دنیا جنگیدم

من موندم با گذشته ای که دست من نبود

من موندم با سابقه خودکشی توی هفت سالگی 

من موندم با سابقه فرار از خونه توی نه سالگی 

من موندم با ی بدن پر از جای زخم و بخیه 

من موندم با ی روان خراب و نفس کشیدنی که به قرصای قلب و اعصاب و اسپری تنگی نفس بنده

من موندم با بیماری اختلال شخصیت و ویتیلیگو 

و در آخر من موندم منیکه از زنده بودن فقط دردشو دارم

انگار خدا هم خستست ازم 

ولی خدا جون من حقمو میگیرم 

تو خیلی بمن بدهکاری

خیلی

یه جایی توی کتاب فرندز اقای متیو نوشته بودن که : به عشق نیاز دارم اما بهش اعتماد ندارم❤️‍🩹

وای 💔🥺 وای نه

اجازه ندادن باعشقم ازدواج کنم، نشستم سرسفره عقد یه مرد دیگه، آخ که چی کشیدم تو نه سال زندگی باهاش 😔💔تهش میخوای بدونی چیشد؟ مهریه و بچمو برد منم بعد یه مریضی سخت روحی یجوری کلنجار میرم با خودم و این قمار زندگی ... بعد سالها به همون عشقی که نزاشتن بیاد خاستگاریم پیام دادم (: نمک ریخت رو زخمم / همیشه اونجوری نمیشه که ما منتظرشیم /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا مادرت جدا نمیشد؟ فقط سوال برام

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم