2777
2789
عنوان

پوشککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 59 پست

اگه مشکل مالی نداری پمپرز آلمان بگیر،هیچ بچه ای به این حساسیت نمیده،یک بسته سایز صفر،۲ بسته سایز یک،۳ بسته سایز ۳،و هر چی پولت رسید سایز ۴ بخر،بیشترین استفاده سایز چهاره،

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه مشکل مالی نداری پمپرز آلمان بگیر،هیچ بچه ای به این حساسیت نمیده،یک بسته سایز صفر،۲ بسته سایز یک، ...

این تعداد کافیه؟ شما تجربه داری؟ چند تایین پوشکاش؟ چقدره قیمتش؟ 

این تعداد کافیه؟ شما تجربه داری؟ چند تایین پوشکاش؟ چقدره قیمتش؟ 

آره این تعداد کافیه،البته وزن گیری بچه من خوب بود،اگه بچت خیلی لاغر و کوچیک بمونه  برو دوباره سایز یک و دو بخر،ولی سایز چهار قطعا بیشترین استفادرو داره،تا دو سالگی همچنان همین سایز استفاده میشه

امیدوارم ....نه بابا فک نمیکنم. نی نی شعور داره...تو این گرونی ازین عشوه خرکیا نیاد😆

نه عزیزم اگه جات باشم یا نخر از الان یا پمپرز بخر،بقیه پوشکا به بعضی بچه ها نمیسازه جزغاله میشه بچه

دوست گلم منم بچم سه ماهشه واقعا هزینه پوشک خیلی زیاده 

ولی وقتی همه پاشن برن یه عالمه پوشک بخرن اینا بازم قیمتو بالا میبرن چون میبینن مردم میخرن 

خریدنش اجباریه ولی اگه هرکدومم بجای چند بسته یه بسته بخریم بازم کلی از فروششون پایین میاد

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
اصلابه مارک نیست -خیلی ها مارک متفرقه بهشان بهتر می سازه حتما باید ازمون و خطا کنید  حالا بین ...

والا این همه خرج نمیکنم کلا. یه تخت و یه کمد میگیرم و چند دست لباس و یه کالسکه و خورده ریزاش و تموم. 

آخه پوشک مدام استفاده میشه و داره خیلی گرون میشه و تجربه هم ثابت کرده هیچ افزایش قیمتی تو ایران روند کاهشی نداشته‌.

دوست گلم منم بچم سه ماهشه واقعا هزینه پوشک خیلی زیاده  ولی وقتی همه پاشن برن یه عالمه پوشک بخر ...

میدونم چی میگید واللا.... کاملا حق با شماست. خاک تو سرشون کنن با این وضعیتی که ایجاد شده

ب دردسرش نمیارزه ریسک کنی هم از الان بخری هم شاید بچه تپل بود سایزش نخورد بری پس بدی شاید حساسیت داش ...

اینم هست چند تا دیگه از دوستانم گفتن. والا چی بگم. میترسم آخر مجبور شم کلا کهنه استفاده کنم