2777
2789
عنوان

پوشککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 59 پست
من واسه رو سيسموني ٤ بسته ٢٢ تايي يك،٢ تا هفتاد تايي ٢،٣ تا ٤٩ تايي ٣ گرفتم،همشو مارك پريما و پمپرز ...

این تعدادو از منبع موثق گرفتی که کافیه یا همینجوری؟؟؟ بعدم تاریخ انقضا ندارن؟  سوال سوم! سایز یک و دو و سه تا چه سنی خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای خیلی چندشه که ....شستنش

محافظ کهنه بگیر اونو بنداز دور

خوده کهنه هم لک میافته فقط

راس میگی ولی چاره ای نیست از پس هزینه هاش بر نمیام

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
این تعدادو از منبع موثق گرفتی که کافیه یا همینجوری؟؟؟ بعدم تاریخ انقضا ندارن؟  سوال سوم! سایز ی ...

سايز ١ تا ٥ كيلو،سايز ٢ تا ٧ كيلو،سايز ٣ تا ٩ كيلو

من از دوستام پرسيدم اينارو گفتن،بعدشم يارو گفت خواستي عوض ميكنم،آره عزيزم تاريخش زياد بود كه گرفتم،مولفيكس نداشت منم پريما و پمپرز كه ضد حساسيت گرفتم

محافظ کهنه بگیر اونو بنداز دور خوده کهنه هم لک میافته فقط راس میگی ولی چاره ای نیست از پس هزینه ها ...

خاک تو سرشون......آره واللا چاره ای نیست. کهنه رو از داروخونه میگیرن؟ ارزونه اون؟

ای خدا. واللا از الان ترس هزینش گرفتتم. اصلااااااا هم دل شستن ......و ندارم. 

حق داری عزیزم 

من نینی ندارم 

اصلا میترسم که بچه بیارم تو این گرونی 

بیارم که چی بشه 

از پول پوشکش گرفته تا لباس و کلاسای تا قبل از هفت سال 

و بعدشم مدرسه و نمیدونم واقعا 

خوشحال میشم وقتی پستامو لایک میکنین، اما اما اما نمیدونین وقتی میبینم نوشته "پست شما را پاسخ داده است" چقدر مشعوف میشم.. 🤗
خاک تو سرشون......آره واللا چاره ای نیست. کهنه رو از داروخونه میگیرن؟ ارزونه اون؟

لوازم سیسمونی فروشیا دارن هم کهنه هم محافظ کهنه

چی بگم اصلا فکرشو نمیکردم یه روز بچمو کهنه کنم لعنت بهشون

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
سايز ١ تا ٥ كيلو،سايز ٢ تا ٧ كيلو،سايز ٣ تا ٩ كيلو من از دوستام پرسيدم اينارو گفتن،بعدشم يارو گفت خ ...

ممنون عزیزم. منم پس همین تعدادو میگیرم. به فروشنده هم میگم لازم شد تعویض کنه برام. آره یه ضد حساسیت میگیرم.... بعدشم همینم کمه بچه تو این گرونی ادا بیاد که حساسیت دارم به این پوشک😞😞😞😞 میزارمش تو توالت تا بزرگ میشه و یاد میگیره خودش کارشو انجام بده.

حق داری عزیزم  من نینی ندارم  اصلا میترسم که بچه بیارم تو این گرونی  بیارم که چی ب ...

بخدا منم نگران سنم بود داشت بالا میرفت. بعد شش سال گذاشتم تشریفربیاره به زندگیمون.