2777
2789
عنوان

پوشککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 59 پست
میدونم چی میگید واللا.... کاملا حق با شماست. خاک تو سرشون کنن با این وضعیتی که ایجاد شده

واقعا 

مولفیکس سی تومنی یهو بشه ۹۰تومن هیچکسم نظارت نداره 

مگه میشه همینجوری برای خودشون ببرن بالا

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
والا این همه خرج نمیکنم کلا. یه تخت و یه کمد میگیرم و چند دست لباس و یه کالسکه و خورده ریزاش و تموم. ...

اره واقعا هزنیه اش زیاد میشه توی 2 سال-هر روز هم گران تر میشه و باز هم میشه

البته میتونی از کهنه پارچه ای استفاده کنی -از بازار بگیری تازه بهتر و ارزون تر است تا داروخونه ای ها

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم هست چند تا دیگه از دوستانم گفتن. والا چی بگم. میترسم آخر مجبور شم کلا کهنه استفاده کنم

فقط یه بسته سایز صفر بخر.ممکنه حساسیت داشته باشه میمونن رو دستت.من هر 2 تا بچه هم به مولفیکس حساسیت داشتن

منم میخوام از الآن بخرم . ۲ ماهمه . تو این دو هفته قیمتای پوشک خیلی گرون شده . مارک مای بی بی چطوره ...

نخر.من بچه هام به مولفیکس حساسیت دادن از اول.باید دنیا بیاد ببینی کدوم مارک براش حساسیت نداره

چه مارکی حساسیت نمیاره ؟

خب فرق داره برا هر بچه ای.من به مولفیکس حساسیت دادن.برا دخترم  4 سال پیش ترک میگرفتم عالی بودن.الان برا پسرم مرسی یا بارلی میگیرم.نسبت به مولفیکس بهترن.حساسیتم نداشتن

واقعا  مولفیکس سی تومنی یهو بشه ۹۰تومن هیچکسم نظارت نداره  مگه میشه همینجوری برای خودشون ...

دیروز وزیر بهداشت میگفت خدا ازشون نگذره. آخه پوشک چرا😳😳😳😳من نمیدونم کی میتونه این وضعیت از کنترل خارج شده رو سامان بده....

اره واقعا هزنیه اش زیاد میشه توی 2 سال-هر روز هم گران تر میشه و باز هم میشه البته میتونی از کهنه پا ...

وای انقدددددر حساسم. ولی مجبور بشم میشورم😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

من تو تحقیقاتی که کردم ۹۹ درصد بچه ها مولفیکس بهشون سازگاره پس مولفیکس گرفتم از سایز ۱ تا ۵ .از هر کدوم چندتا .نهایتا اگه بهش نساخت میبرم عوض میکنم یا تغییر سایز میدم دیگه .به خدا من ندارم بخرم بسته ای ۸۰ و ۹۰ .مجبورم از حالا به فکرش باشم.

قبلا خاتواده ها به فکر اینده بچهاشون بودن ما باید فکر پوشکشون باشیم حالا خدا رحم کنه شیرخشکی نشن که اونم ماهی سیصد چهارصد میخواد

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
من تو تحقیقاتی که کردم ۹۹ درصد بچه ها مولفیکس بهشون سازگاره پس مولفیکس گرفتم از سایز ۱ تا ۵ .از هر ک ...

وای راس میگی بخدا. خدا ازشون نگذره که پی پی بچه هم شده دغدغه برای مردم.