2777
2789
خب كه چي😕 چرا اونو با اين مقايسه ميكني؟

نه عزيزم مقايسه نكردم ،تو حرفاش ميگفت فكر ميكنم من تو ايران تنها كسي هستم كه تو اين مخمصه افتادم اينو براش گذاشتم حالا به هر دليل و به هر خاطري اتفاقا خيليا ممكنه مثل اون باشن.پس شجاع باشه و تصميم درستي بگيره.

من نمیدونم اگه سرکاریه تاپیکش چرا هنوز تو پربازدید هاست .

اگه دروغ نیست چرا تاپیکای بعدشو تعطیل نمیکنن!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد خودتونو درگیر آدمای اینجا میکنید 

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ

متاسفم که حرف بهار رو باور دارید ...خانم باردار شکمش بزرگ میشه ۷ ماهشه مادرش نمیدونه.........واقعا آدم های ....

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
نه عزيزم مقايسه نكردم ،تو حرفاش ميگفت فكر ميكنم من تو ايران تنها كسي هستم كه تو اين مخمصه افتادم اين ...

آهان زياد در جريان نيستم آخه

لينك ميدي گلم؟

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
احساس میکنم بهار فقط یه کاربری نداره ! مگه میشه اینهمههههه سماجت برا اثبات اینکه راست میگه؟!

کاملا باهات موافقم... خیلی ها برای طرفداری ازش تاپیک زدن... خیلی از اونا خودشه... واقعا نمیدونم نی نی یار چرا کنترل نمیکنه... حالا اگه تاپیک اقتصادی باشه دو ثانیه نشده میره رو هوا... 

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
متاسفم که حرف بهار رو باور دارید ...خانم باردار شکمش بزرگ میشه ۷ ماهشه مادرش نمیدونه.........واقعا آ ...

۷ یا ۹؟

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
موافقم امکان نداره نه ماه بشی کسی نفهمه  آخه خواهر من ی زن نه ماه شکمم نداشته باشه   &nbs ...

بله من دیدم و میشه 

دختر همسایه ما بهش تجاوز شده بود بنده خدا کلاس پنچم دبستان باردار شد تا زایمانش هیچ کس نفهمید دردش،میگیره میبرنش بیمارستان میفهمن داره زایمان میکنه 

ما که همسایه شون بودیم خدا میدونه چقدر ناراحت شدیم این بچه یه ذره شکم نداشت 

میگه ۷ ماهه و گن می پوشه بابا این حرفا رو باور دارید به شخصیت خودتون توهین کردین ....ما رو خر فرض میکنید 

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)
نه عزيزم مقايسه نكردم ،تو حرفاش ميگفت فكر ميكنم من تو ايران تنها كسي هستم كه تو اين مخمصه افتادم اين ...

عزیزم جریان اینا فرق میکرده. اون زمان چون سن پایین اجازه عقد و ثبتش رو نمیدادن تو خونه عقد میکردن و عروسی میگرفتن همه فامیل و خانوادشون در جریان بودن عین زوج های دیگه میرفتن سر خونه و زندگیشون به سن قانونی میرسیدن میرفتن ثبت میکردن. 

اون زمان حتی شناسنامه دخترارو به خاطر این مسئله بزرگتر میگرفتن.

خدایا فقط تورو دارم، کمکم کن.

جالب تر اینکه ،شوهر ایشون وقتی باهاش بوده که هنوز زن اولشو طلاق نداده بوده!

چطور کاربرا بیخیال این قضیه شدن  !؟

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.