2777
2789

خوب من واقعا نمیفهمم شما چتونه طرف ول کرده شما ادامه میدین 😂😂خدایا اینقدر همش بزنین تا بوش بالا بزنا عاشقتونم شما همونایی هستین که از داعشم دفاع میکنین 

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به عواطفمون خسارت جبران ناپذیر وارد شده بوده خو😂😂😂

من ، معـــــــــلم هستم زندگی پشت نگاهم جاریست سرزمین کلمات تحت فرمان منست قصر پنهان منست قاصدک های لبانم هرروز سبزه ی نام خدا را به جهان می بخشد من معلم هستم هر شب از آینه ها می پرسم به کدامین شیوه ؟ وسعت یاد خدا را بکشانم به کلاس ؟ بچه ها را ببرم تا لب دریاچه ی عشق ؟ غرق دریای تفکر بکنم ؟ من معلم هستم درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است من معــــــــــــــلم هستم💐💐💐

احساس میکنم بهار فقط یه کاربری نداره !

مگه میشه اینهمههههه سماجت برا اثبات اینکه راست میگه؟!

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.

من انقدر لین زن رو دوست دارم،

لهجه شیرازیش عالیه...

اسم شوهرش یادم‌رفت، خیلی وقته فوت شده... چی بود اسمش.

جمشید؟

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
متوجه نشدم. اینو تو پیجش گذاشته؟!

نه اينو من ميخواستم براش بفرستم كه بدونه خيليا ممكنه شرايط اونو داشته باشن ،دروغ درسته دم دست ترين  راه هستش اما بهترين راه حل نيست.دلم ميخواد يه تجديد نظري تو تصميماتش بكنه.

احساس میکنم بهار فقط یه کاربری نداره ! مگه میشه اینهمههههه سماجت برا اثبات اینکه راست میگه؟!

اوه... چند تا کاربری مثلا؟

بی خیال...

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
احساس میکنم بهار فقط یه کاربری نداره ! مگه میشه اینهمههههه سماجت برا اثبات اینکه راست میگه؟!

یا یک مرد بیمار یا یک زن بیمار تر من نمیدونم بعضی ها حریم خصوصی وروانشناس رو معنی داره براشون

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜
ایشون شوهرش زن نداشته.  قوانین اون زمان متفاوت بوده. به خاطر سن کمش اجازه عقد نمیدادن.  ...

موافقم امکان نداره نه ماه بشی کسی نفهمه 

آخه خواهر من ی زن نه ماه شکمم نداشته باشه  خم و راست شدنش نیم ساعت میشه چجوری کسب نمیفهمه 

چو ایران نباشد تن من مباد

دوستمون بدون عقد باردار شده تو دو ماهگی متوجه میشه بارداره صیغه عقد میخونن

خانواده خودش از،جریان بارداریش مطلع نیستن 

به نطر من باید به مادرش بگه اتفاقی،که افتاده و هر کس کاری،میکنه باید تبعاتش هم بپذیره 

من دلم برای نی نی کوچولو میسوزه که داره مخفیش میکنه گن میپوشه 

تغذیه خوب نمیکنه طفلی بچه 

حالا نه ماه رو نمیدونم  ادمچه جور میتونه پنهون کنه،

تو خونه ملافه هم بپیچده بودش همه میفهمن...

من یکی از دوستام مامانش خیلی بی خیال بود،

اصلا کار و محبتی به بچه هاش نراشت.

تو عقد باردار شد و شاید تا ۵ ماه کسی نفهمید...