2777
2789
میگه ۷ ماهه و گن می پوشه بابا این حرفا رو باور دارید به شخصیت خودتون توهین کردین ....ما رو خر فرض می ...

البته که من کلا میام نی نی سایت فرضمیکنم دارم داستان میخونم...

بعدم که میبندم صفحه رو یادم میره جی خوندم!

کلا تو کار باور کردن نیستم.

ولی من همکارم زن درشتیه، چاق نیست ولی هیکلیه، تا ماه ۷ اصلا نگفت بارداره!

واقعا حتی پفم نداشت، 

ماهای اخر یکم چاق شده بود معلوم شد تازه 

درون من جهانیست... برای اداره آن هزاران راه امتحان کردم... و بهترین فرمانروای جهانم وجدانم است.. و چه کافیست... 
دوستمون بدون عقد باردار شده تو دو ماهگی متوجه میشه بارداره صیغه عقد میخونن خانواده خودش از،جریان با ...

مگه تو تاپیک بعدیش نگفت کیسه ابش پاره شده فک کردم بدنیا اورده بچه رو

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم خیراندیش با یه مرد مجرد عقد کرذه ولی عقدش بعدا ثبت شده

خانم بهار! با یه مرد متاهل تو دوستی باردار شده و بعد از فهمیدن بارداریش عقد کرد

اینا دو تا چه ربطی بهم دارن؟

البته سرکاری ه

نبودنِ تو فقط نبودن تو نیست، نبودنِ خیلی چیزهاست...کلاه روی سرمان نمی ایستد! شعر نمیچسبد...پول در جیب مان دوام نمی آورد! نمک از نان رفته!!! خنکی از آب.......ما بی تو فقیر شده ایم مادر💔

عزیزم بهار مجرده و شکم نداشته ...چون میگفت مامانم میگه چرا ایقد شکم بزرگ شده بعدشم شکم زن باردار  با اونی که شکم داره فرمش فرق داره

وزن اولیه ۷۴ ___وزن اول (۶۸/۲۰۰)___وزن دوم (۶۵/۳۰۰)وزن سوم (۰۰۰۰۰)____وزن هدف (۵۰)