2777
2789

سلام خانما عیدتون مبارک...یه سوال داشتم نی نی خواهر شوهر من دو هفتش هست تاحالا اصلا هیجی گریه نکرده فقط خودشون بیدارش میکنن به زور بهش شیر میدن ...این مشکلی ندارع؟؟

خانما لطفا واسم دعا کنین زود نی نی دار بشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه باااااید گریه کنه؟موقع بدنیا اومدنش گربه کرد؟اخه دکترا میگن گریه ازنشانه های سلامت نی نیه

اره فکر کنم موقع بدنیا اومدنش گریه کرده...اما بعدش من هیجوقت ندیدم گریه کنه یا نق بزنه...دو روزم تو بیمارستان پیشش بودم تعجب میکردم همع بچه ها گریع میکردن اما این اصلا..حالا نمیدونم صبور هست یا خدای نکرده مشکلی داره

اره فکر کنم موقع بدنیا اومدنش گریه کرده...اما بعدش من هیجوقت ندیدم گریه کنه یا نق بزنه...دو روزم تو ...

ب دکترش بگه حتما

عشق باید ازته دل باشه وگرنه چشم هردفعه یکی بهترشو میبینه❤
یه سوال دارم فقط مثلا بچه رو حموم کردنی هم گریه نمیکنه

تاحالا حمومش نکردن😒😂😂😂اما همین بیرون با شیر و عرق کاسنی و اینا ک میشورن نه اصلا گریه نمیکنه رو دستشون بجه خواب هست اینا میشورنش

ب دکترش بگه حتما

میترسم ناراحت بشه چیزی بهش بگم...یه چنبار  غیر مستقیم گفتم چ خوب نی نیت اصلا گریه نمیکنه...من بیشتر واسه این نگرانم بچه قبلیش پنج ماهش ک شد فوت کرد رگ قلبش گرقته بود...اونم اصلا گریه نمیکرد اما اون زور میزد بدبخت اما توان نداشت ک گریه کنه کبود میشد سریع

پسر منم گریه نمیکرد شبا بیدارش میکردم شیرش میدادم.....فقط موقع اولین حمومش یه کمی گریه کرد دیگه اصلا ...

عه پس پیش میاد بچه ساکت و اینطوری...خوبه پس

دختر خواهر منم اصلا گریه نمی کرد ینی اصلنااا

ولی دختر من از بس جیغ و ویق میکرد همیشه حسرت یه خواب به دلم می موند حالا بزرگ شدن دختر من ساکت و ارومه دختر خواهرم اتیش پاره

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
دختر خواهر منم اصلا گریه نمی کرد ینی اصلنااا ولی دختر من از بس جیغ و ویق میکرد همیشه حسرت یه خواب ب ...

😃😃😄زنده باشن الاهی