خانمهای باردار و مامانا سلام،من ماه اخرم و خیلی علاقه ب خربزه دارم یعنی بعد از ناهارم و شامم حتماااا باید چهار پنج تا گل بخورم،با توجه ب اینکخ میگن ماه اخر گرمی نخورین😱😱😑😑واسه بچه زردی میاره ایا؟؟؟؟!!!
نخور گرمی میاره بچت زردی شدید میگیره ، به جاش هندوانه ، عناب و خاک شیر بخور ، تو می تونی ، به بچت فکر کن که به خاطر داشتن زردی از دست کوچولوش همش می خوان خون بگیرن ، دیگه نمی خوری
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
میدونی زردی بگیره چقدر از طفلی خون میگیرن و بهش سرم میزنن و میزارن زیر دستگاه و ... و چقدر اذیت میشه و به طبع خودتم اذیت میشی؟؟
ماه های آخر گرمیجات نخور گلم
سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.
وای من یه قارچ بیشتر نمی تونم بخورم در حد یه قاشق غذاخوری گلوم اینقدر درد میگیره حس می کنم سرما خورد ...
نمیدونم چرا اینجوریه اصلا.
فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️
هندونه بخور من هم وحشتناك هندونه ميخوردم و عجيب كه بچه ام اصلا زردي نگرفت همه ميگن بخاطر هندونه ها ...
من هم دقیقا ماه اخر همش هندوانه می خوردم تا بچم زردی نگیره و خدا رو شکر نگرفت ، اخه ما تازه خونه خریده بودیم فقط پول زایمان رو داشتیم دیگه پول برای بستری بچه نداشتیم مجبور بودم کلی سردی جات بخورم که حداقل زردی نگیره بچم
عزیزم خوشگلی مهمه یا زردی نگرفتن بچه ؟ میدونی زردی بگیره چقدر از طفلی خون میگیرن و بهش سرم میزنن و ...
مگه ربطی داره ب خوشگلی؟؟نمیدونستم ،من اصلا تو این چیزا نیستم بچه اخرش ب پدر مادرش میره،ولی من کلا از اول حاملگیم چون بچمم پسر بود طبعم ب سمت گرمیجات میرفت تا ماه قبل ک کاسه کاسه خرما میخوردم ،ولی این ماه بدجور هوسم ب خربزه افتاده همشم میگم یه گل میخورم دیگه نمیخورم سر حساب میشم میبینم چهار پنج تا خوردم😭😭😭😭