2777
2789
عنوان

خدایا اشکامو نمبینی 😢😢😢

954 بازدید | 125 پست

خدایا جواب منو بده دیگه ...تو ک مهربونی از همه بزرگتری از همه مهربونتری ...جواب دلمنم بده دیگه .بزار منم مادر بشم ...خدا جون  ب همه نینی دادی .مگ من لیاقت ندارم .اگه صلاحم نیس ب دلم بنداز ک انقدر تلاش نکنم ب در بسته نخورم 

خسته شدم از دوا دکتر .

تورو  ب بزرگی خودت چشمای و ببین .منم لایق مادر شدن  .

😢😢😭😭😭😭

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایااااا بیا بچه منو بردار بده ب اینایی ک ندارن  😭😭😭

چ حکمتیه تو کارش یعنی 

من باید برم دنبال سقط  

بعد یکی درحسرت داشتن ی انگشتش اینجوری..😭😭😭

خدایا همه چیو سپردم ب خودت 💞
الهی فدات شم😢😢😢ایشالله تا امسال حامله بشی و مشکلات حل شه؟ تنبلی داری؟

خدا نکنه .اره تنبلی دارم .ی ساله دارو میخورم خسته شدم خیلی 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

خدایا بحق امام حسین وفرزندش علی اصغر دل این دوستمون روشاد کن وهرچه زودتر دامنش رو سبز کن اللهم صل علی محمد وآل محمد

من دیگه ناراحت هیچی نیستم چون تمام امور زندگیم رو به خالقم ،به خدای یگانه سپردم همونی که بهم زندگی داده پس به خودش سپردم تمام زندگیم رو،از شما هم میخوام برای حاجت من دعا کنید چون دعای دیگران درحق هم زودتر مستجاب میشه اجرتون با امام حسین
خدایااااا بیا بچه منو بردار بده ب اینایی ک ندارن  😭😭😭 چ حکمتیه تو کارش یعنی  من باید ...

خیلی دلم میشکنه وقتی من جانی و مالی دارم خودمو هلاک میکنم برا بپه و تو میخوای سقط کنی .نکن 😭😭😭

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
خدا نکنه .اره تنبلی دارم .ی ساله دارو میخورم خسته شدم خیلی 

اضافه وزن ندازی؟ ورزش مرتب میکنی؟

چربی شکمی داری؟

لطفا دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.خونه به رهن بره و پولم ازاد بشه.دیگه کشش ندارم موهام سفید شد

خدایا بحق امام حسین وفرزندش علی اصغر دل این دوستمون روشاد کن وهرچه زودتر دامنش رو سبز کن اللهم صل عل ...

چقدر قایمکی گریه کنم .و تو رو بگم نه مهم نیس برام خیلی داغونم 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉