سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین میازو بمز بعد مغزشو دربیار بزارتو گوشت اگه عفونت داشته باشه بکشه البته خیلی داغ نزاری بسوزه من خودم دارم درد میکسم ولی حال ندارم از جام پاشم امتحان کنم تو بکن شاید تاثیر کرد
فردا برو. حالا امشب آبجوش لیمو و عسل قاطی کن بخور. قبل خواب نمک و آب گرم قرقره کن. اگر داری جوشانده مرزنجوش هم خوبه
سپاس گزارم از شما که فقط افراد مودب 😘 و مربوط😍 بیان داخل تاپیکم، کسانی که دغدغه های مادر و نوزاد رو تمسخر و توهین نکنن. دغدغه های من آروغ و شیردهی و پی پی و دارو و... هست اگر برای شما چرت و پرت هست و فقط می خوای مزه بپرونید لطفا اصلا وارد تاپیکم نشید تاپیک های زیاد دیگه ای هم توی سایت داریم از اونها دیدن بفرمایید. یک دنیا تشکر. والا 😐خوبه که اسمش نی نی سایته، اگر وِر وِر سایت بود چی میشد؟ 😂
وای منم باردارم دوسه شبه گوش درد داغونم کرده منم دلم نمیخواد اب دهنمو قورت بدم
چقدر همه مثل همیم. منم باردار هستم حدود سه هفته است گلو درد خشک داشتم. سه تا دکتر رفتم خودم گفتم بهم آنتی بیوتیک بدید الان دارم می خورم خداروشکر بهترم