2777
2789
عنوان

شوهر سرد مزاج وبهانه گیر

1022 بازدید | 62 پست

سلام دوستان 

راستش نمیدونم اسم این رفتار شوهرم سرد مزاجی بزارم یا نه ولی الان 7ساله که ازدواج کردیم اصلا تمایلی به من نداره وبرای رابطه همیشه من پیش قدم شدم هر وقت پهلوش میرم منو پس میزنه یا میگه برو حوصله ندارم به شدت هم بهانه گیره ومثل بچه ها قهر میکنه به شدت منفی بین هست وتا حالا نشده یبارم از من تعریف کنه فقط انتقاد همش انتقاد میکنه اونم با لحن بسیار بدوتلخ.خودشم عیب زیاد داره وقتی منم عیباش بهش میگم مخصوصا همین بیمیل بودنش میگه من عوض شدنی نیستم تو اگه مشکل داری برو خونه بابات یا سریع جوش میاره که ما به درد هم نمیخوریم من اصلا زن نمیخام الان 7ساله فقط از من توقع اصلاح شدن داره خودش سر سوزن تلاشی برا برطرف کردن عیباش نمیکنه وسریع قهر میکنه دیگه خستم کرده مطمئنم که کسی تو زندگیش نیست فقط روی من واطرافیان ومادرش به شدت بدبینه یه اشتباه کوچیک خیلی بزرگش میکنه یه وقتهایی خیلی اخلاقش خوبه یه وقتهایی هم دنبال بهونه هست بهم بریزه واقعا نمیدونم چکار کنم 

خدایا شکر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرمنم دقیقا همین اخلاقای گند رودا ه بااین تفاوت که مزاجش سردنیست گرمه ولی وقتایی که قهرمیکنه یادلخوره رابطه نداره باهام البته بیشتراوقات قهره  افتاب ازکدوم  ور دربیاد که اشتی باشه 

برای کسی بمیر که حالا اگه برات تب نکرد لااقل یه قولنجی رودلی چیزی‌ کنه 
کس دیگه رو دوستنداسته قبل تو

عزیزم منو نامزدم مشاوره رفتیم دلیل این رفتاراش مشکلات خونوادگی و بی توجهی خونوادش و عدم محبت بود 

مشاور بهم گفت نامزدت  سن عقلیش 7سالشه میتونی تحمل کنی ادامه بده 😏

عزیزم منو نامزدم مشاوره رفتیم دلیل این رفتاراش مشکلات خونوادگی و بی توجهی خونوادش و عدم محبت بود&nbs ...

چه جالب😐😐😐

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐
چه جالب😐😐😐

بخدا یهو یه ربع مونده به عروسی میگفت باید دامن و شلوار باهم بپوشی 😐😐😐😐😐😐لجبازی میکرد یا میری یا دامن و شلوار میپوشی 😏😏😏😏😏بعد جلسات مشاوره بدتر شد صداشو ضبط کردم واسه مشاور بردم اینارو گفت