راستش نمیدونم اسم این رفتار شوهرم سرد مزاجی بزارم یا نه ولی الان 7ساله که ازدواج کردیم اصلا تمایلی به من نداره وبرای رابطه همیشه من پیش قدم شدم هر وقت پهلوش میرم منو پس میزنه یا میگه برو حوصله ندارم به شدت هم بهانه گیره ومثل بچه ها قهر میکنه به شدت منفی بین هست وتا حالا نشده یبارم از من تعریف کنه فقط انتقاد همش انتقاد میکنه اونم با لحن بسیار بدوتلخ.خودشم عیب زیاد داره وقتی منم عیباش بهش میگم مخصوصا همین بیمیل بودنش میگه من عوض شدنی نیستم تو اگه مشکل داری برو خونه بابات یا سریع جوش میاره که ما به درد هم نمیخوریم من اصلا زن نمیخام الان 7ساله فقط از من توقع اصلاح شدن داره خودش سر سوزن تلاشی برا برطرف کردن عیباش نمیکنه وسریع قهر میکنه دیگه خستم کرده مطمئنم که کسی تو زندگیش نیست فقط روی من واطرافیان ومادرش به شدت بدبینه یه اشتباه کوچیک خیلی بزرگش میکنه یه وقتهایی خیلی اخلاقش خوبه یه وقتهایی هم دنبال بهونه هست بهم بریزه واقعا نمیدونم چکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بخدا یهو یه ربع مونده به عروسی میگفت باید دامن و شلوار باهم بپوشی 😐😐😐😐😐😐لجبازی میکرد یا میری یا دامن و شلوار میپوشی 😏😏😏😏😏بعد جلسات مشاوره بدتر شد صداشو ضبط کردم واسه مشاور بردم اینارو گفت