2777
2789

برای ازمایش

خون 

من چهارشنبه ساعت پنج غروب وقتی دستمال استفاده کردم ترشح خونی داشتم

ولی خونریزی اصلی از پنج شنبه شروع شد 

حالا فردا ردز سوم حساب میشه یانه

برای سونو و ازمایش خون

دوست عزیز لطفا لایک نکن ممنون

فردا سومه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اپلیکیشن پریود نصب کن خیلی خوبه برای کنترل زمان و بارداری 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
ینی ترشح خونی ها رو حساب نکنم عزیزم

نه .من  حساب نمیکنم چون از دکترمم پرسیدم مشابه سوال شما رو گعت هر وقت شروع شد و پد گذاشتی درسته....اون لک بینی ب معنی پریود نیست

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
اره برو, داروهای کمک بارداری استفادع کردی?

یه  دوره سال پیش

الان پریودیم عقب افتاده بهم پروژسترون داد گفت که تنبلی گرفتی ازمایش داده و تاکید کرد روز اول تا سوم ازمایش هورمونی ها رو بده و واسه ویزیت بیا که برات دارو بنویسم

خدا کنه نتیجه بگیرم 

دعا کنین😞

یه  دوره سال پیش الان پریودیم عقب افتاده بهم پروژسترون داد گفت که تنبلی گرفتی ازمایش داده و ...

لک بینیت به خاطر پروژسترونه,به منم ماه پیش دکتر داد,پریودم زودتر شد, این ماهم کلومفین, شوهرمم اسپرمش کمه, انشالله همه منتظرا حاجت روا بشن

هر چیز که در جستن آنی آنی!
لک بینیت به خاطر پروژسترونه,به منم ماه پیش دکتر داد,پریودم زودتر شد, این ماهم کلومفین, شوهرمم اسپرمش ...

انشالله که شما هم تیکر بارداری رومیزاری این ماه عزیزم😍😍😍